rss
adó 1 százalék gyermekvédelem támogatása adóbevalláskor
 • Szívinfarktust kapott Koós Réka

 • Share on Tumblr

  Egy gyengébb szívinfarktust hordott ki lábon Koós Réka, amikor saját házában, a fürdõszobájában rányitotta az ajtót egy színesbõrû férfi.

  A színésznõ pár percig csak levegõért kapkodott, mire rájött, hogy szerelme, Reggel Ferenc áll vele szemben.

  A Belmondo együttes dobosa klipforgatásról érkezett otthonukba, és gondolta, jó móka lesz, ha feketének álcázva köszönti Rékát.

  loading...

  "Az egész arcunk feketére volt festve. Mi jókat nevettünk a zenekarral egymáson, amikor a Szájszám címû dalunkhoz forgattuk a kisfilmet" - mesélte Reggel Ferenc.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • 50 Cent filmet készít legújabb albumából

  50 Cent filmet készít legújabb albumából. A rapper az év hátralévõ részében fogja megjelentetni új korongját, és a tervek szerin ugyanakkor egy filmet is forgalomba fognak hozni, azonos címmel.

  A dalok azonban nem lesznek ugyanazok, hiszen akkor 50 Centnek meg kellene osztania a hasznát a lemezkiadó céggel.

  Vajon a film is olyan sikeres lesz, mint a rapzenéje? Nem sokáig kell várni a válszra.

 • Lindsay Lohan lesz a Mély Torok

  Lindsay Lohan amerikai színésznõ játssza Linda Lovelace szerepét a világhíres pornósztár életérõl szóló filmben.

 • Autóbalesetett okozott Mester Tamás!!!

  Balesetet okozott a sztár: Mester Tamás a minap rosszul vett be egy kanyart, és nekiütközött egy BKV-busznak a fõvárosban - Kocsija alaposan összetört, de nem tagadja, õ volt figyelmetlen. Azt viszont elutasítja, hogy nem kért volna bocsánatot a baleset miatt várakozni kénytelen utasoktól.

  Szerencsére a baleset során senki sem sérült meg. Talán az utasok is akadt, aki inkább érdeklõdéssel, mint nagy felháborodással figyelte az eseményeket, hiszen Mester Tamás újabban a Megasztár zsûritagjaként látható minden hétvégén a képernyõn.

 • Megmutatta második gyermekét Elton John

  Megmutatta második gyermekét Elton JohnMásodik alkalommal is apukává avanzsált a meleg házaspár. Még idén januárban született meg Elton John és párja, David Furnish második gyermeke, akit Elijah-nak neveztek el. A második gyermek vállalásához állítólag az énekes férje, David Furnish ragaszkodott, aki szerint így lehetett csak teljes a családjuk és nem lesz egyke nagyobbik fiúk. A napokban mutatták meg először nyilvánosság előtt a legkisebb családtagot és Elton is azt nyilatkozta egy lapnak, hogy vele már teljes a családjuk és ez egy nagyon jó döntés volt a részükről.

 • Hatvan liter tejet ad egy óriás tehén naponta

  Naponta 60 liter tejet fej óriás tehenétõl egy farmer a kelet-ukrajnai Dokucsajevszk városban. A Marta névre hallgató szarvasmarhát kilenc éve tartja háztáji gazdaságában tulajdonosa, Dmitro Pivovar, aki szerint a korábban féltonnás állat az utóbbi idõben gyors növekedésnek indult, a súlya jelenleg megközelíti a nyolc mázsát.

  Pivovar tehenének a tõgye akkora, mint egy bokszzsák, szinte a földet súrolja.

  Az átlagot két-háromszorosan meghaladó tejhozam annak köszönhetõ - állította a gazdája -, hogy tejjel, mégpedig természetes állapotú tehéntejjel táplálja kedvenc fejõs tehenét.

 • A kis Eli orr nélkül született

  A kis Eli orr nélkül születettAz anyuka, Brandi McGlathery csak akkor tudta meg, hogy mi a helyzet, mikor először a kezébe adták a babát. Eli a kis száján keresztül normálisan tud lélegezni, az evéssel vannak gondjai néha, így egy gégemetszés után sokáig a kórházban tartották, s csak nemrég engedték haza. Ettől eltekintve Eli teljesen normális és boldog kisbaba, egyedül hangot nem ad ki, amikor sír, szülei pedig úgy szeretik, ahogy van.

 • Megvásárolható James Bond autója

  Egy svájci milliomos felújította, és most hárommillió angol fontért (csaknem egymilliárd forintért) Nagy-Britanniában megvételre kínálja James Bond Aston Martin márkájú autóját a hozzá tartozó olyan extrákkal, mint a fényszórók mögé beépített rejtett géppuskák, a füstfüggöny-eregetõ szerkezet vagy a golyóálló szélvédõ.

 • Angelina Jolie újra rendezõi babérokra tör

  Angelina Jolie továbbra is rendezõi babérokra tör, noha elsõ filmrendezése - a nálunk forgatott filmje, amely a balkáni háború szörnyûségeivel foglalkozott - nem keltett tetszést.

 • Lovaggá ütötték a Star Trek sorozat kapitányát

  Patrik Stewart brit színész, az egykori Star Trek: Az új nemzedék címû sorozatának híres kapitánya lovag lett, miután II. Erzsébet brit királynõtõl a Buckingham palotában szerdán megkapta ezt a kitüntetõ rangot.

 • Egy szegedi könyvtárban pornóoldalakat böngésztek!

  A szegedi Somogyi-könyvtár vezetõi megelégelték, hogy több látogató pornóoldalakat böngészett a számítógépeken, ezért egy speciális programmal szûrik ki a szerintük oda nem illõ honlapokat.

  A szoftvert már több iskolában is használják, a programot otthon a családok is letölthetik. Ezzel tudják szabályozni, hogy a gyerekek mennyit használhatják az internetet és azt is, hogy azon milyen oldalakat nézhetnek meg.

 • Felmérés: a pénz a legnépszerûbb nászajándék Magyarországon

  A válaszadók 56 százaléka adott vagy adna pénzt nászajándékba - derült ki az egyik internetes portál közvélemény-kutatásából.

 • San Francisco-ban megnyílt a világ legzöldebb múzeuma

  A hétvégén megnyílt a világ legzöldebb múzeuma San Franciscóban: a Kaliforniai Tudományos Akadémia, a világ egyik legnagyobb természettudományi múzeuma tíz évi tervezés és három évi átépítés után nyitotta meg újra kapuit a nagyközönség elõtt.

  A planetáriumnak és akváriumnak, valamint egy valósághû esõerdõnek is otthont adó 38 ezer négyzetméter területû komplexum tetejét élõ növénytakaró borítja; 1,7 millió növény él a mintegy 2,5 hektáros tetõn, amely a 12 épületbõl álló múzeumot lefedi.

 • Karácsonyi Batman jótékonykodik egy brit városban

  Karácsonyi Batman jótékonykodik egy brit városban, Sheffieldben. Az illetõ Batmannek öltözve - álarcban - segít ételt osztani, gyerekeknek játékok ajándékoz, mindemellett 10 ezer fontot - 3 millió forintot - adományozott jótékony célokra.

  Amerikai álakcentussal beszél, és a helyiek biztosra veszik, hogy sheffieldi üzletember a derék Batman, de nem akarja felfedni kilétét.

 • Jude Law nem engedi fiának, hogy tetováltasson

  Jude Law megtiltotta tinédzser fiának, hogy 18 éves kora elõtt tetoválást csináltasson magának.

 • Taxisbecsület: 4 milliót vitt vissza

  Több mint 4 millió forintnyi pénzt és ékszert talált taxijában New Yorkban egy szegény sofõr, mégis visszaszolgáltatta.

 • Tûz ütött ki a Mátrai Erõmûben!

  Személyi sérülés nem történt, de a berendezésekben 500-700 millió forintos kár keletkezett, miután tûz ütött ki hétfõ hajnalban Visontán, a Mátrai Erõmûben.

  A lángokat a fél egy után érkezett riasztást követõen reggel hat órára fékezték meg gyöngyösi, az egri, a hatvani és a hevesi tûzoltók, valamint a cég saját tûzoltósága - közölte a Heves Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság sajtószóvivõje.

 • Barbie-t is elérte a középkorúak válsága

  New York - Barbie babát is elérte a középkorúak válsága, az 50. születésnapjára készülõ figurát frissítõ kúrára küldi a gyártó. A Mattel az egyre csökkenõ eladások javulását, és a vezetõ szerep visszaszerzését várja a megújulástól.

  Richard Dickson, a világ legnagyobb játékgyárának vezetõje a Wall Street Journal címû gazdasági lapnak adott nyilatkozatában elmondta: a konkurencia egyre jelentõsebb sikerei és a csökkenõ eladások kényszerítik a céget a változtatásokra.

 • Három napig furták az alagutat a bankrablók!

  Három napon át ásta az alagutat egy bank alatt két rabló a nyugat-ukrajnai Lemberg (Lviv) megyében, de centiméterekkel a cél elõtt megszólalt a riasztó.

  A bûnözõk Brodi városban a banképület alatti pincébõl kiindulva kezdték ásni a föld alatti járatot a pénzintézet trezorját tartalmazó terem alá. Az alagút elkészülte után, vasárnap éjjel hozzáláttak a helyiség betonpadlójának az áttöréséhez, de a rezgéstõl mûködésbe lépett a bank riasztóberendezése.

 • Buddhizmusra tanítja a gyerekeket Goldie Hawn

  A 64 éves színésznõ, Goldie Hawn mostanában nem sûrûn tûnik fel a mozivásznon, viszont talált magának egy más jellegû hivatást. Gyerekeknek juttatja el a Buddhizmus tanításait. Egyelõre csak az Egyesült Államokban tevékenykedik alapítványával, de szeretné a tengerentúli gyerekekhez is eljuttatni a Buddha tanait.

 • Fán lakik egy megcsalt férfi, amíg a felesége bocsánatot nem kér tõle

  Egy indiai férfit megcsalt a felesége, ezért felmászott egy fára és nem hajlandó addig lejönni, amíg az asszony nem kér bocsánatot. Az asszony már visszaköltözött a szüleihez.

 • Újabb hollywoodi filmet bírált a Vatikán

  Elítélte a Vatikán Az arany iránytû címû amerikai filmet. A katolikus egyház álláspontja szerint az alkotás, valamint az annak alapjául szolgáló regény keresztényellenes, istentelen és ateista.

 • Tragédia Kökény Attila családjában

  Egy szórakozóhelyen rosszul lett Kökény Attila unokaöccse. A mentõk már nem tudtak segíteni a fiatal sportolón.

 • Egy ötéves kislányt akartak összeházasítani Pakisztánban

  Két pakisztáni család évtizedek óta húzódó vitáját próbálták lezárni azzal, hogy összeadják a mindössze ötéves kislányt és a hétéves fiút. Mohammad Waseem (7) és Nishain Karachi (5) már esküvõi ruhában várta a százfõs násznép elõtt a szertartás kezdetét, amikor rendõrök jelentek meg és leállították az esküvõt: Pakisztánban csak 18 éves kor után lehet házasodni.

 • Két férfi volt egy török asszony ikreinek apja

  Hihetetlen meglepetés ért egy török férfit, amikor egy DNS-tesztnek köszönhetõen megtudta: csak egyik ikergyermekének az apja - írta a Sabah címû török újság.

 • Hamarabb örült a kelleténél az olasz motoros, óriási bakit vétett

  Az olasz bajnokság mugellói futamán Riccardo Russo áthaladt a célvonalon, ünnepelni kezdett, csakhogy egy kör még volt hátra.

 • Újra szingli a Jóban Rosszban Halász Gergõje

  Szakított barátnõjével a Jóban Rosszban sztárja.

 • Magyar milliárdossal buliztak a chilei bányászok

  Mindegyik vájár kapott egy motort, sõt kettõnek házakat is vett Leonardo Farkas, aki egy hatalmas partit rendezett a bányászoknak.

 • Kecskék gyújthattak fel egy házat az Egyesült Államokban

  Kecskék gyújthattak fel egy házat az Egyesült Államokban, de szerencsére egy macska jelezte a tüzet a gazdának - aztán eltûnt.

  A macska az éj közepén ébresztette fel a ház tulajdonosát, aki füstöt érzett és még idejében kimenekítette beteg anyját meg annak élettársát a házból. A kecskéket is sikerült biztonságba terelnie, a család kutyája is "megúszta" a tüzet, az életmentõ macska viszont eltûnt.

 • Magyar szépség amerikai versenyen

  Erdész Juliannát (25) tavaly választották meg a Miss Nevada USA királynõjének, ami feljogosítja arra, hogy idén harcba szálljon az Amerikai Egyesült Államok legszebbjének járó koronáért. Bár a szépség a tengerentúlon született, teljesen magyarnak vallja magát. Szülei még a 80-as években költöztek ki Magyarországról Amerikába, a szépségkirálynõ pedig már ott született.

 • Christina Applegate-nél mellrákot diagnosztizáltak az orvosai

  A bbc.com információi szerint a mellrák korai stádiumát diagnosztizálták Christina Applegate-nél. A nagyérdemû számára leginkább Kelly Bundy-ként ismert harminchat éves színésznõ szóvivõje bizakodó nyilatkozatot tett:

  "Nincs veszélyben az élete. Követi az orvosok utasításait, és teljesen fel fog gyógyulni."

  Christina - akit múlt hónapban Emmy-díjra jelöltek legújabb szerepe miatt - jövõ hónapban részt vesz egy televíziós jótékonysági gyûjtésen, melynek bevételeit a rák ellenszerének kutatására fordítják.

loading...