2024.04.25. - Márk

Visszatér a képernyõre Vágó István

Visszatér a képernyõre Vágó István
Visszatér a képernyõre Vágó István, a tavaly már látott Pókerarc-ot vezeti Sebestyén Balázzsal. Egy hét után már vége is, a vasárnapi gyõztes húszmillió forintot vihet haza.

Idén a versenybe szálló 36 játékos sokszínû csapatot alkot, van közöttük reklámszövegíró és benzinkutas, idegenvezetõ és ingatlanügynök éppúgy, mint gépésztechnikus, jogász, muzsikus vagy éppen hivatásos szerencsejátékos. Természetesen fontos a lélekjelenlét, a higgadtság, mert korábban többször volt, hogy a laza és magabiztos játékos megtévesztette a többit, és olyanok nyomtak "pánikgombot", és szálltak ki korán, akik sokkal jobban álltak nála.
"Egészen más volt úgy forgatni, hogy tudtuk, csak egy hétig leszünk adásban. Nem lehetett hibázni, a mûsor minden egyes pillanatát érdekessé kellett tenni. Szerencsénkre egy nagyon jó csapat jött össze, így garantált az élménydús szórakozás.

Az a nehéz, hogy nekünk, mûsorvezetõknek is fel kell öltenünk a pókerarcot, ugyanis mi látjuk, hogy egy-egy kör után ki hol áll a mezõnyben. Ha viszont ezt a játékosok megneszelnék, lebuktatnánk a blöffölõket" - mondta Vágó István.