2024.04.23. - Béla

Elárverezik Diana hercegnõ halálos autóinak darabjait!

Az autó, melyben Diana hercegnõ 11 évvel ezelõtt meghalt sokak számára vagyont ér, így limuzint darabjai hamarosan kalapács alá kerülhetnek és a gyûjtõk akár 650 millió forintot is adhatnak egy-egy részéért.

Diana hercegnõ 1997-ben hunyt el, autóbalesetben, a hozzá kapcsolódó tárgyak és történetek azonban még ma is sokat érnek. A limuzint birtokló cég jelenleg mindent elkövet, hogy visszaszerezze a jármûvet a rendõrségtõl és árverésre bocsátsa darabjait.

– Ez egy luxus autó, melynek elárverezésébõl rengeteget profitálhatnánk, a rendõrségnek nem volt joga birtokba venni a jármûvet, csak mi rendelkezhetünk róla, hiszen a mi tulajdonunk – mondta a Globenak a cég vezetõje, Jean-Francois Musa, aki a kocsi darabjaiért akár két millió fontot (közel 650 millió forintot) is remélhet.

A család és a barátok felháborodottan fogadták a tervet és mindent elkövetnek, hogy megakadályozzák Musa ténykedését.

– Egyszerûen undorító az ötlet, a vérükbõl pénzt csinálni bûn – méltatta a szintén a balesetben elhunyt Al Fayed szóvivõje.

Bennfentesek szerint Diana fiai, Vilmos és Harry megrendülve hallgatták az ötletet és minden erejükkel azon vannak, hogy az autó mihamarabb megsemmisítésre kerüljön.