2024.04.25. - Márk

Britney Spears megkezdte öt éve elsõ turnéját

New Orleans - Öt éve elsõ turnéját kezdte meg Britney Spears New Orleansban. Az utóbbi idõben hullámhegyet és hullámvölgyet megjárt énekesnõ a helyi Arénában csaknem telt ház elõtt lépett színpadra kedd este.
Circus elnevezésû turnéjának nyitókoncertjét hatalmas ovációval fogadta a közönség. A rajongók együtt énekelték a 27 esztendõs szupersztárral legnagyobb slágereit. Ezek közül elhangzott többek között a Womanizer címû legutóbbi albumának több dala, valamint az immár klasszikusnak számító Baby One More Time címû száma.

A szervezõk mindent bevetettek: voltak akrobaták, táncosok a koncerten. A tudósítások szerint az énekesnõ nem túl sokat kommunikált a közönséggel, többnyire megelégedett azzal, hogy megköszönte a lelkes ünneplést, sikoltozást.

Britney Spears magánéleti problémái, egyebek között sikertelen házassága miatt öt éven át hiányzott a koncertpódiumokról. A múlt év decemberében megjelent Circus címû lemeze azonban ismét a csúcsra juttatta. A korongból 1,3 milliót adtak el eddig, a Womanizer címû dal listát vezetett, a címadó sláger (Circus) pedig az ötödik lett a listán.

A most kezdõdött turné során Britney az Egyesült Államok 27 városában ad koncertet, majd júniusban Európában folytatja a turnét, s egyebek között többször fellép a londoni 02 Arénában is.