2024.04.19. - Emma

Bilincs és mosolytalanság: félresikerült a nej 'kötött programja'

Hartford - Alvó férjéhez bilincselte magát egy asszony az Egyesült Államokban, hogy kibéküljenek, ám végül a nõt bilincselte meg a rendõrség.

A férfi felébredt a bilincselés után és egyáltalán nem tetszett neki a dolog. Neje azért kötötte magához, hogy ne tudjon elszelelni, ahogy mindig tette, amikor a nõ kezdeményezte problémáik megbeszélését.
A férfinak nem tetszett a "kötöttség", olyannyira nem, hogy mobiltelefonján a rendõrséget hívta segítségül. Ez meg nejének nem tetszett, aki megpróbálta megakadályozni a telefonálást, és többször megharapta férjét a karján és a törzsén.

A rendõrök már a bejárati ajtó elõtt fájdalmas férfiüvöltéseket hallottak - a nõ akkor is harapdálta -, és úgy törték be az ajtót. A 37 éves asszony végül a rendõröktõl kapott "igazi" bilincset. Egyebek közt testi sértéssel, személyes szabadság korlátozásával indítottak ellene eljárást. A bíróság 15 ezer dollárban - 3,3 millió forintban - szabta meg óvadékát.

Férjét egyébként úgy összeharapdálta, hogy a férfi kórházi kezelésre szorult.

Nem elõször jártak a 8 éve házas párnál rendõrök. Tavaly, a szerelmesek napján is úgy összekaptak, hogy a hatóságnak kellett közbelépni, 2007-ben pedig a szeretet ünnepén vesztek össze karácsonyfájuk miatt annyira, hogy rendõrök választották szét õket.