rss
adó 1 százalék gyermekvédelem támogatása adóbevalláskor
 • Emelkedik a sertésinfluenzában elhunyt emberek száma

 • Share on Tumblr

  Százháromra emelkedett a gyaníthatóan az új típusú sertésinfluenza következtében elhunyt emberek száma Mexikóban - közölte José Angel Córdoba mexikói egészségügyi miniszter.

  A mexikói közszolgálati televíziónak adott nyilatkozatában elmondta, hogy 1614 embert kezelnek influenzaszerû tünetekkel, közülük négyszázat kórházakban.

  loading...


  A mexikói hatóságok elõzõleg 86 halottról és közel 1400 betegrõl számoltak be. A hétvégén mexikóiak milliói maradtak otthon, vagy csak szájukat eltakaró maszkban merészkedtek ki az utcákra. A fõvárosban bezárták az iskolákat, a mozikat, a könyvtárakat, a színházakat és a múzeumokat, s lemondták a nyilvános rendezvényeket.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Esküvõje közben íjpuskázott a pár

  Esküvõje közben sem hagyott fel kedvenc idõtöltésével egy pár az Egyesült Államokban: íjpuskáikból lövöldöztek a szertartás alatt.

 • Egy brazil nõé és egy francia férfié a világ legszebb feneke

  Egy brazil nõé és egy francia férfié a világ legszebb feneke - így döntött a zsûri azon a párizsi versenyen, amelyet egy ismert fehérnemû-cég rendezett.

  A két gyõztes 26 ország 11 200 jelentkezõje közül került ki, a szerdai döntõbe 45-en kerültek. A zsûriben olyan hírességek voltak, mint Adriana Karembeu fotómodell és Paolo Nespoli olasz ûrhajós. A legszebb popsival rendelkezõ hölgy a sötét hajú, élénk tekintetû brazil Melanie Nunes Fronckowiak, míg a fiúk közül a kopaszra nyírt, izmos, tejeskávészínû maghrebi származású francia Saiba Bombote lett.

 • Jurassic Park 4

  “Nos, elkezdjük a Jurassic Park 4 munkálatait. És teljesen más lesz, mint amit eddig láttak. Szakítunk azzal, ahogyan az elsõ hármat bemutattuk, egy egészen új trilógiát vezetünk fel a negyedik résszel. Ez minden, amit elárulhatok.” - nyilatkozta Joe Johnston, akinek legújabb filmje a Farkasember hamarosan a hazai mozikba is látható lesz.

 • Új hódolóra tett szert Cameron Diaz

  Új hódolóra tett szert Cameron DiazA két híresség már több hete együtt van, de eddig sikerült titokban tartaniuk a dolgot. Új románc szökött szárba Beverly Hillsben: összejött Cameron Diaz és Benji Madden. Szemtanúk beszámolója alapján a páros az egész szombati napot együtt töltötte, majd a nap lezárásaként edzőterembe mentek, ahonnan együtt, a színésznő kocsiján indultak el haza. Azt beszélik, már több hete egy párt alkotnak, ám ezidáig nem léptek együtt nyilvánosság elé. Bár már ez is meglepő, hogy eddig sikerült titokban tartani a románcot.

 • Menyasszonyi ruhájával mentette meg fuldokló võlegényét egy ukrán ara

  Ungvár - Levette esküvõi ruháját, és azzal húzta ki fuldokló võlegényét a csatornaaknából egy menyasszony a délkelet-ukrajnai Mariupolban.

  Az esküvõi ünnepségrõl az ifjú pár éjszakai sétára indult az Azovi-tenger melletti nagyváros központjában, amikor az újdonsült férj egy nyitott csatornanyílásba zuhant.

 • Fia helyett akart vizsgázni, de lebukott

  Húszéves fia helyett próbált levizsgázni egy 54 éves apa Japánban, de megbukott.

  Nem tudásból, hanem személyazonosságból. A férfi tavaly tette le ugyanezt a vizsgát, akkor a "maga nevében" és sikerrel. Együtt szeretett volna dolgozni fiával, de ehhez a fiának is le kellett volna vizsgáznia, aki viszont nemigen akart tanulni.

 • Újabb remek színésszel lett szegényebb a filmes szakma

  Megdöbbentõ bejelentetést tett néhány napja Joaquin Phoenix, amely nemcsak rajongóit, de egész Hollywoodot nagyon felzaklatta.

  A puerto ricói színész ugyanis úgy döntött, hogy örökre felhagy a filmezéssel, és mostantól inkább a zenei karrierjére koncentrál. Állítása szerint a Two Lovers címû romantikus dráma lesz az utolsó filmje, amit jövõ tavasszal láthatunk majd a mozikban.

 • Lemondott gyermekeirõl Briney Spears?

  Meglepõ fordulat következett be Britney Spears és exférje, Kevin Feredline gyermekvitájában. Az énekesnõ és exe aláírtak egy nyilatkozatot, amely szerint a picik az apukánál maradnak.

  Britney egy héten kétszer láthatja gyermekeit, az egykori tinisztár ugyanakkor hangsúlyozza: nagyon hiányoznak neki a fiúk, és minden nap alig várja, hogy láthassa õket. Az énekesnõnek minden bizonnyal elege lett a folyamatos hercehurcából Federline-nal, ezért döntött így a gyerekek ügyében.

 • Elhunyt Vlagyimir Motil, a szovjet "eastern" megteremtõje

  Elhunyt Vlagyimir Motil, a Hárem a sivatagban címû elsõ szovjet western, avagy "eastern" rendezõje hétfõn, 82 éves korában, tüdõgyulladásban.

 • A Fõvárosi Bíróság elutasította Orbán Viktor keresetét!

  Elutasította ma Veres Jánossal szemben benyújtott keresetét elsõ fokon, nem jogerõsen a Fõvárosi Bíróság.

  A Fidesz-elnök azt sérelmezte, hogy a volt pénzügyminiszter 2008. december végén a Népszavának adott nyilatkozatában azt mondta: „ki mint él, úgy ítél, ha Orbán Viktornak lehetõsége lenne rá, biztosan ellopná a Nemzetközi Valutaalaptól (IMF) kapott pénzt”.

 • Szexbojkott az ukrán kormány tagjai ellen

  Szexbojkottra szólították fel feminista szervezetek Mikolaj Azarov ukrán kormányfõ minisztereinek feleségeit, illetve szeretõit a miniszterelnök nõellenes kijelentései miatt.

 • Minden tanárt kirúgtak egy alulteljesítõ amerikai iskolából

  Minden tanárt kirúgtak egy amerikai kisváros egyetlen iskolájából az intézmény gyenge teljesítménye miatt. A Providence Journal címû helyi lap beszámolója szerint Central Falls oktatási bizottsága kedd esti ülésén döntött úgy, hogy a helyi iskola minden tanárától megválnak a tanév végével.

 • Egy tajvani whisky kiütött három skótot

  Három skót whiskyt és egy angolt ütött ki tajvani párlat egy brit whiskyversenyen.

 • Lily Allen szexeszközöket kapott ajándékba

  Az énekesnõnek mókás kedvû barátnõje, Jaime Winstone egy doboz szexuális segédeszközt küldött ajándékba, mert Allen - mióta nyáron szakított a Chemical Brotherses Ed Simmonsszal - szerinte túlságosan sokat panaszkodik túlságosan eseménytelen szexuális életére - írja a Daily Star.

  "Lily jól elvolt szinglinek, mióta szakított Eddel, de állandóan a szexuális életén nyavalygott, úgyhogy Jaime vett neki pár vibrátort" - informálta a lapot valaki, majd a vicces barátnõ maga is megerõsítette az értesülést: "Hát igen, nem csak Santa az, akinek évente csak egyszer megy!".

 • Tizenháromezer cseh állampolgárnak van telke a Holdon

  Tizenháromezer cseh állampolgárnak van telke a Holdon. A cseheknek két éve van lehetõségük arra, hogy 999 koronáért (10 247 Ft) egy hektárnyi (4047 négyzetméter) telket vegyenek a Hold felszínén.

  A telkeket a Hold Nagykövetsége társaság árusítja.Filip Rajchart üzletember elmondta a Pravo címû prágai lapnak, hogy eddig 6 ezer hektárt adtak el Csehországban.

  Szlovákiában 1,2 ezer hektárt, de ott sokkal késõbb kezdték az árusítást.

 • Virágzik a hóvirág a Mecsekben

  Több, hagyományosan tél végén, tavasz elején nyíló virág, így a hóvirág és az illatos hunyor is kibontotta szirmait a Mecsekben.

  A jelenség oka az enyhe decemberi idõjárás.

  Kulcsár Péter, a Duna-Dráva Nemzeti Park mecseki tájegységének vezetõje az MTI megkeresésére elmondta: bár a tél még alig kezdõdött el, egy-egy ibolya és kankalin is megjelent már a hegység naposabb területein, amelyek látványa nagy élmény jelent a kirándulók, természetjárók számára.

 • Sokan agresszívak és exhibicionisták - Önimádóak a mai fiatalok?

  Ezek a mai fiatalok...- Ez a félmondat gyakran felhangzik az idõsebbek szájából. De vajon tényleg olyan szörnyû a mai ifjúság? A Nyugat-Ontariói Egyetem kutatói erre a kérdésre keresték a választ.

 • Világhálós esküvõi képei miatt bukott le egy bigámista

  Az internet bukatott le egy bigámista ausztrál férfit: újdonsült felesége döbbenten szembesült a világhálón férje elõzõ esküvõjének és feleségének fotóival.

 • Megszépült Alicia Keys

  Alicia Keys nemcsak a hangjával nyûgözi le a férfinépet, de ez nem lett volna így, ha elfogadja a természet ajándékát.

 • Részegen ment az anyai alkalmasságvizsgájára egy nõ az Egyesült Államokban!

  13 sört ivott meg anyai alkalmasságvizsgája elõtt egy nõ az Egyesült Államokban. Nem is kapta vissza három gyermeke felügyeleti jogát.

  A gyerekek 7 év alattiak, anyjuk nem nézi jó szemmel, hogy volt férje nevelõanyja neveli õket, ezért szerette volna visszakapni a felügyeleti jogot.

 • A tévé gyógyította meg

  A brit férfi egy dokumentumfilm révén jött rá, hogy pókcsípés okozta rejtélyes betegségét, amely három évre tolószékbe kényszerítette.

 • Erotikus fotózást vállalt Bíró Ica

  Erotikus fotózást vállalt Bíró Ica egy magazinnak. Az 51 éves egykori Metal Lady teste felfedéséért közel egymillió forintot kapott.

  Ica nem gyõzte hangsúlyozni, hogy plasztikai sebészt csak tévébõl látott, szóval testén minden természetes, ezt orvosi vizsgálatokkal is hajlandó bizonyítani.

  A hírek szerint a cisztáitól Indiában légzéstechnikával megszabadult Ica szépségszalonja nem megy jól, és életmódkönyvéért sem kapta meg a szerzõi jogdíjat, így jól jön a fotózásért kapott pénz.

 • Éttermi mosogatóban fürdõzõ

  Xenia (Ohio állam) - Egy gyorsétterem mosogatójában fürdött meg egy férfi "szabályosan" - szappannal - az Egyesült Államokban.

  Az illetõ nem krónikus fürdõszobahiány miatt feküdt be a mosogatóba, hanem születésnapja alkalmából, tréfából. A fürdésrõl videofelvétel is készült, az étterem egy másik alkalmazottja vette fel a produkciót, amelyet azután a születésnapos kitett az internetre a saját honlapján.

 • Szingli lett Kustánczi Lia!

  Kustánczi Lia szakított 16 évvel idõsebb barátjával. A Bár 2.0 mûsorvezetõje kissé csalódottnak érzi magát, és már vágyik egy igaz szerelemre.

  "Majdnem másfél hónapig voltunk együtt. Kezdetben minden szép volt, de érdekesek a férfiak: olyan kijelentéseket tesznek egy kapcsolat kezdetén, amelyet nem gondolnak át rendesen" - sopánkodott a fekete szépség, majd a szakítás okát is megtalálta: "A korkülönbséggel semmi problémánk nem volt. Az életvitelünket viszont nem tudtuk összeegyeztetni. Kicsit csalódott vagyok, de most munkával és szórakozással vidítom fel magam. Vágyom az igazira, de nem görcsölök."

 • Elton John: Nem elég meleg az American Idol!

  Elton John nem lesz Simon Cowell utódja

  Elton John tökéletes választásnak tûnt Simon Cowell megüresedett helyére az amerikai Megasztárba. Elton ugyanis nem fukarkodik a kemény kritikával és csípõs beszólásokkal. A poplegenda mostanában gyakran tûnik fel meleg rendezvényeken, és úgy tûnik csak ezeken hajlandó részt venni.

 • Lila krumpli

  Lila krumpli tûnt fel a brit zöldségboltokban: nemcsak a héja szokatlan színû, hanem a belseje is.

 • Szexpartner kerestetik az emunak!

  Edward, a hétéves emu egy éve gubbaszt magányosan a fészkében, és egyedülléte már a gazdáját is kezdi zavarni, az óriásmadár idõközben ugyanis igencsak frusztrálttá vált szexuálisan.

  A nõ, valahányszor kimegy az udvarra, hogy megetesse a tyúkokat, egy pálmalegyezõvel védi meg magát Edwardtól: a harcias madár ugyanis mindannyiszor megtámadja, és megpróbálja bevonszolni a fészekbe.

 • Megjelenik Spears-mama könyve

  New York - Britney Spears édesanyja könyvet írt híressé vált gyermekeivel való viszonyáról, amelyben beszámol a magánéleti válságba jutott sztárénekes kilábalásáról éppúgy, mint kisebb lánya mellbevágóan korai terhességérõl.

  A Through the Storm (A viharon át) címû kötetet egy vezetõ keresztény kiadó jelenteti meg szeptember 16-án.

 • Állatként akarták kezelni, inkább meghalt a 230 kilós férfi

  Meghalt egy 230 kilós német férfi miután visszautasította, hogy egy állatkertben röntgenezzék meg - számolt be kedden a német Bild újság. A férfi túl nehéz volt az emberi röntgengéphez.

 • Katonai repülõgéppel szállítják el a túlsúlyos haiti nõt

  Katonai repülõgéppel utazik az Egyesült Államokba egy túlsúlyos haiti nõ Santo Domingóról.

loading...