rss
adó 1 százalék gyermekvédelem támogatása adóbevalláskor
 • Emelkedik a sertésinfluenzában elhunyt emberek száma

 • Share on Tumblr

  Százháromra emelkedett a gyaníthatóan az új típusú sertésinfluenza következtében elhunyt emberek száma Mexikóban - közölte José Angel Córdoba mexikói egészségügyi miniszter.

  A mexikói közszolgálati televíziónak adott nyilatkozatában elmondta, hogy 1614 embert kezelnek influenzaszerû tünetekkel, közülük négyszázat kórházakban.


  A mexikói hatóságok elõzõleg 86 halottról és közel 1400 betegrõl számoltak be. A hétvégén mexikóiak milliói maradtak otthon, vagy csak szájukat eltakaró maszkban merészkedtek ki az utcákra. A fõvárosban bezárták az iskolákat, a mozikat, a könyvtárakat, a színházakat és a múzeumokat, s lemondták a nyilvános rendezvényeket.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Rablás helyett szexeltek a betörõk!

  Meghökkentõ dolgot tapasztalt egy nyugdíjas nõ az amerikai Conway városban, mikor hazaérkezve tágra nyitva találta a bejárati ajtót. Egy szeretkezõ pár látványa fogadta, akik eredetileg ki akarták õt rabolni.

  A 70 éves néni épp a reggeli bevásárlókörútjáról tért haza, amikor meglátta, hogy az ajtaját felfeszítették. Ám még jobban megdöbbent, amikor látta, hogy a két betörõ a rablás helyett inkább egymással volt elfoglalva a nappaliban. Az ismeretlen nõ és férfi elszelelt, miután látták, hogy lebuktak.

 • Elhunyt a legidõsebb amerikai, 114 éves volt

  Elhunyt a legidõsebb amerikai; a New Hampshire államban, egy idõsek otthonában jobblétre szenderült asszony 114 éves volt.

 • Paris Hilton, úgy érzi, hogy felnõtt!

  Paris Hilton úgy érzi, Benji Maddennel folytatott kapcsolatának köszönhetõen végre felnõtt.

  A 27 éves hotellánc-örökösnõ errõl az amerikai People magazinnak beszélt a San Diego-i Nemzetközi Képregény-találkozón, ahová új filmjének, a "Repo! The Genetic Opera" címû horror-musicalnek a népszerûsítésére érkezett.

  "Azt hiszem, egész életemben úgy éltem, mint egy tinédzser, és nem igazán vállaltam a felelõsséget" - mondta a mára médiasztárrá tett örökösnõ.

 • Halott csecsemõt találtak Borsodban

  Megszülte, majd ellátatlanul hagyta csecsemõjét egy 36 éves vattai nõ; a gyermek meghalt, az anya ellen tizennegyedik életévét be nem töltött személy sérelmére elkövetett emberölés bûntettének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a rendõrség - tájékoztatta Gaskó Bertalan, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendõr-fõkapitányság szóvivõje szombaton az MTI-t.

 • Megölte gondozóját egy medve

  A hasonló balesetek nem ritkák Oroszországban. Az ápoló a barnamedve ketrecének kitakarításához ugyan az elõírásoknak megfelelõen átküldte az állatot egy külön elzárható részbe, de azt elfelejtette bezárni. Az állat megtámadta gondozóját, s megölte az 55 éves férfit - jelentette az Interfax hírügynökség.

 • Rövidre sikeredett Tom Cruise románca, de máris más nõvel vigasztalódik

  Rövidre sikeredett Tom Cruise és Jennifer Akerman románca, de a színész már is egy fiatal lánykával vigasztalódik.

 • Különös házasság: 8 éves võlegény és 61 éves menyasszony

  Különös házasságnak volt tanúja egy dél-afrikai násznép. A nyolcéves Sanele Masilela és a hatvanegy éves Helen Shabangu kötötte össze az életét egy ceremónián Tshawane-ban.

 • Húsos babkonzerv miatt késelte meg bátyját!

  Húsos babkonzerv miatt késelte meg bátyját egy férfi az Egyesült Államokban.

  A két fivérnek már igazán benõhetett volna a feje lágya, elvégre 54 és 63 esztendõsek, mégis annyira összevesztek a konzerven a konyhájukban, hogy a fiatalabb késsel támadt bátyjára.

 • Brad Pitt megmentette egyik rajongója életét

  Az életben is hõst alakított a minap Brad Pitt a Velencei Filmfesztiválon, miután kimentette a vízbe zuhant rajongóját.

  A sztár egy tó közepén osztogatott autogramot, egy csapat fiatal rajongónak, amikor egyikük hirtelen a vízbe zuhant.

  Pitt hozta a filmekben is látott formáját, habozás nélkül elkapta és kimenekítette a bajba jutott tinédzsert.

  Miután meggyõzõdött róla hogy az ifjú fan rendben van, egy autogrammal is megjutalmazta.

 • Megfulladt egy focista gonoszmentesítõ fürdésben

  Harare - Krokodilban gazdag folyóba fulladt egy focista Zimbabwéban, amikor csapatával fürdõzéssel próbálta mentesíteni magát a gonosz szellemektõl egy meccs elõtt.

  A Midland Portland Cement 16 játékosa edzõi parancsra úszkált egyet a Zambéziben "gonosztalanítási" céllal. A folyónak erõs a sodra a fürdõzés helyén - Victora Falls üdülõváros mellett -, ráadásul krokodilok és vízilovak is bõven akadnak benne. Amikor a csapat végre kijöhetett a partra, már csak 15-en voltak.

 • Jessica Simpson kisbabát vár?

  Jessica Simpson legjobb barátjával, Ken Pavessal indult bulizni tegnap este, és a fotósok furcsa dolgokra lettek figyelmesek.

  Ugyanis az énekesnõ igencsak kigömbölyödött, látványosan megnõttek a mellei, megvastagodott a combja, kikerekedett az arca és a hasa is igen nagynak látszik.

  Minden jel arra utal, hogy Simpson kisasszony kisbabát vár, hiszen ezek a legfõbb jelei a terhességnek.

  Jessica több mint egy éve jár együtt a Dallas Cowboys focistájával, Tony Romoval.

 • Különbözõ évben születettek az egypetéjû ikrek!

  Különbözõ évben, hónapban és napon született egy ikerpár az Egyesült Államokban: a "fürgébb" még tavaly, a lustább csak az idén.

  Nagy életkorkülönbség azonban nincs köztük, mindössze 26 perc. A két fiúcska Rochesterben látta meg a napvilágot, pontosabban az "éjvilágot", mivel egyikük az óesztendõ utolsó napján éjfél elõtt 9 perccel született, másikuk pedig az újév elsõ napján, éjfél után 17 perccel.

  A gyerekek egypetéjû ikrek, apjuk szintén iker.

 • Vonat ütközött személyautóval Adony és Rácalmás között!

  Súlyos sérülésekkel szállították kórházba annak a személyautónak a vezetõjét, amely vonattal ütközött szerdán Adony és Rácalmás között.

  A személygépkocsi a jól mûködõ fénysorompó tiltó jelzése ellenére hajtott a vasúti átjáróban a sínekre, ahol összeütközött a menetrend szerint Pécsrõl Budapestre közlekedõ Misina InterCity vonattal. A vonaton nem sérült meg senki.

 • Szexképek miatt beperelték a McDonald's-ot!

  Beperelte a McDonald's-ot egy férfi, aki azt állítja, hogy a gyorsétterem dolgozói az ott felejtett telefonjáról feltöltötték az internetre felesége meztelen képeit.

  Pert indított a McDonald's és a hálózat egyik éttermének vezetõje ellen egy amerikai férfi, és hárommillió dollárt követel az õt ért sérelmek miatt, és költözése költségeinek megtérítésére. Philip Sherman azt állítja, hogy a McDonald's fayetteville-i éttermében hagyta a mobiltelefonját, és amikor felhívta õket, az ott dolgozók megígérték, hogy vigyáznak a készülékre, amíg visszamegy érte.

 • Világraszóló elismerésben részesült a Budapesti Corvinus Egyetem

  Harmadik helyen végzett a Budapesti Corvinus Egyetem általános menedzsment mesterképzése a Financial Times idei ranglistáján, amelyen ötven intézményt rangsoroltak - közölte az egyetem az MTI-vel szerdán.

 • Nyilvánosan mutogatta magát a pornósztár

  Cicis autogrammot osztogatott a pornós. Van olyan híresség, aki csak aláírásokat osztogat, de van, aki mellét ajánlja fel a rajongóknak.

 • Napelemek a kripták tetején

  A városi temetõ kriptáinak tetején elhelyezett napelemek termelik az energiát a spanyolországi Santa Colomában.A Barcelona melletti város temetõjében összesen 462 napelemet szereltek a síremlékek tetejére.

  A telep hatvan háztartás éves energiaszükségletét fedezi a 124 ezer lakosú hegyvidéki városban, amelynek területe mindössze másfél négyzetkilométer, és olyan sûrûn beépített, hogy napelemfarmnak alkalmas lapos, nyílt terület nem maradt máshol, csak a temetõben.

 • Egy nõi holttestet találtak a Millér-csatornában

  Egy nõi holttestre bukkantak Szolnok határában, a Millér-csatornában szerdán.

  A tûzoltóknak egy középkorú nõ holttestét kellett kiemelniük a Millér-csatorna vizébõl a Szolnok és Szórópuszta közötti szakaszon.

 • Megtalálták Steve Fossett lezuhant gépének roncsait

  Washington - Kalifornia keleti részén megtalálták a bõ egy éve eltûnt milliomos kalandor, Steve Fossett néhány személyes holmiját, majd repülõgépének roncsait - közölték csütörtökön helyi hatóságok.

  Egy hegymászó elõzõ néhány napja talált rá a 63 éves korában eltûnt, több repülõs világrekordot felállító üzletember igazolványaira és egy ruhadarabjára, továbbá ezer dollárnyi készpénzre a Sierra Nevada hegyvonulat keleti oldalán fekvõ Mammoth Lakes település közelében, egy cserjésben.

 • Ittas vezetés miatt elvették a Barátok közt sztárjának a jogosítványát

  A Barátok közt Ricsijeként ismert fiatal színészt egy átmulatott éjszaka után, a hajnali órákban ittas állapotban igazoltatták a rendõrök.

  Az alkoholméréskor a szonda elszínezõdött, a vérében található alkohol mennyisége miatt pedig szabálysértésért a bíróság ötvenezer forintra büntette Galgóczyt, és fél évre eltiltották a közúti vezetéstõl.

  Ez egy jó lecke volt Gáspárnak, egy életre megfogadta, hogy ittasan többé nem ül a volán mögé.

 • A legszebb sonkák szépségversenye

  A szépségversenyek résztvevõi általában a fittek, tökéletesek, zsírpárnáktól mentesek, a hétvégén Algyõn felvonuló szépségek azonban mások lesznek, a Csongrád megyei településen ugyanis a legszebb sonkákat, tepertõket és kolbászokat díjazzák majd.

  A településen szombaton elsõ alkalommal megrendezett böllérnap, az Elsõ Algyõi Disznólkodás estéjére már biztos, hogy mindenkinek csak a szeme fogja kívánni a finomságokat. A nap során ugyanis lesz minden, mi szem-szájnak ingere, és bárki kóstolhat a disznóvágáson készült finomságokból.

 • Illatanyaggal töltött mikrokapszulás ruhanemû

  Egy portugál kutatócsoport találmánya az illatosított ruha, amely a kellemetlen testszagot hosszú idõre elfedi.

  A ruhaanyag attól illatozik, hogy illatanyaggal töltött mikorkapszulákat szõnek bele. Ezek egy és száz mikrométer nagyságúak. Száz mikrométer alig több mint egy hajszál vastagsága.

  Ezekbe a parányi kapszulákba természetes olajat juttatnak, melyet citrusfélékbõl, narancsból és citromból vonnak ki.

 • Elõször beszélt a viszonyáról Madonna

  A most 54 éves Madonna szerelmi élete mindig is beszédtéma volt, de különösen az utóbbi idõben kritizálják, mondván, csak játékszernek használja a nála jóval fiatalabb szeretõit, akik mind függnek tõle anyagilag.

 • Milliókért félperces vallomás

  Igen gazdaságtalan döntést hozott egy német bíró: több mint 2 millió forintos költséggel utaztatott Ausztráliából Berlinbe egy férfit, mert annak ellopták a mobiltelefonját.

 • Hajléktalanszállón kötött házasságot egy pár

  Hajléktalanszállón kötött házasságot egy pár az Egyesült Államokban. A szerelmesek azért választották e szokatlan helyszínt, mert ott találkoztak egymással elõször.

  Mindketten szociális munkásokként dolgoztak ott, igaz megismerkedésükkor a nõ hajléktalannak nézte a férfit. Esküvõjükön vagy százan voltak, köztük a szálló hajléktalanjai.

 • Újabb sztárfenék a Twitteren!

  Már meg sem lepõdünk: a sztárok valamiért szeretnek a Twitteren meztelenkedni.

 • Egy légpuskával hónaljon lõtte feleségét!

  Könnyebben megsérült az a nõ, akit férje lõtt hónaljon egy légpuskával este Érden.

  Az 51 éves feleség és ugyanennyi idõs férje összeveszett, és utóbbi szerint a vita odáig fajult, hogy kissé ittas felesége rátámadt, ekkor rántotta elõ fegyvert és lõtt rá az asszonyra.

 • Számlatartozás miatt kikapcsolták a görög kormányfõ telefonját

  Görögország legnagyobb távközlési vállalata számlatartozás miatt véletlenül a miniszterelnök vezetékes telefonját kapcsolta ki éppen azon a napon, amikor az országnak egy döntõ fontosságú tartozást kellett rendeznie.

 • Steven Tyler perrel fenyegeti az Aerosmith-t

  Perrel fenyegeti saját együttesének tagjait Steven Tyler, az Aerosmith énekese.

 • 23 év után vált el feleségétől Mr. Bean

  23 év után vált el feleségétől Mr. BeanRowan Atkinson filmbéli karaktere szerint az a magányos pasas, aki, történhet bármi, örökké saját szerencséje útjában áll. A színész valódi egyénisége nagyon messze van ettől a típustól. Olyannyira, hogy 23 évi látszólag boldog házasság után Atkinson úgy döntött, elválik feleségétől, és új életet kezd. Az oknak neve is van, foglalkozása is, életkora pedig csaknem feleannyi, mint Atkinsoné. Miss Louise Ford 31 éves színésznőről van ugyanis szó. Atkinson és Miss Ford kereken egy évvel ezelőtt találkoztak egymással a West End színház egyik előadásában.