2024.04.23. - Béla

Markológépet vett egy 3 éves kislány!

Markológépet vett egy 3 éves kislány Új-Zélandon az internet révén. Az otthoni számítógépen elõbb a gyerek anyukája vásárolt internetes árverésen több apró játékot, aztán a gyerek vett, de õ csak egyvalamit, viszont jó nagyot és nem játékot.

A markológép ára 12 ezer 300 dollár - 2,7 millió forint. Az anyuka és apuka már jóízûen aludtak, miközben kis üzletasszonykájuk pár egérkattintással nyélbe ütötte a boltot. Anyja csak reggel értesült arról, hogy álmában vett egy földmarkolót 20 ezer új-zélandi dollárért.
Villanypostaládájában már várta a gratuláció az aukció szervezõjétõl.

"Úgy véljük, szeretni fogja ezt a markolót" - írta az árverõ. Tévedett. Az anyuka nem örült az alkalmi vételnek, nincs igazán szüksége markológépre, és már elsõ látásra sem szerette meg a nyakába szakadt monstrumot. Sõt... Elõször egyébként azt hitte, hogy játékgépet vett, és már annak sem tudott örülni. Hát még az igazinak!

Lélekszakadva telefonált az aukció szervezõjének és elmagyarázta, hogy lánykája "markolt nagyot". A cég megértõ volt, a markolót újra árverésre bocsátja, az eladónak pedig megtéríti eddigi aukciós kiadásait.