rss
adó 1 százalék gyermekvédelem támogatása adóbevalláskor
 • Az oroszok a világ legkellemetlenebb turistái!

 • Share on Tumblr

  Maguk mögé utasították a németeket az oroszok a világ legkellemetlenebb turistáinak népszerûtlenségi toplistáján.

  A brit Real Holiday Reports honlap felmérésében ezer, az idén nyáron külföldön – Spanyolországban, Franciaországban, Cipruson, Máltán, Olaszországban, Törökországban, Görögországban és Portugáliában – vakációzott brittel rangsoroltatták nációk szerint a turistákat.

  loading...


  Míg korábban a németeket tartották a legborzasztóbbaknak, az idén az oroszok letaszították õket az elsõ helyrõl. A britek durvának, rongyrázónak, ízléstelenül öltözöttnek, izzadtnak, gusztustalannak (pl. böfögõsnek), önteltek ítélték az oroszokat, olyanoknak, mint akik azt hiszik, övék az egész világ.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Sean Connery semmit nem ad vagyonából fiának

  Sean Connery és fia, Jason elég zûrös kapcsolatot ápolnak. A viszony most még inkább elmérgesedni látszik, hiszen a filmsztár kijelentette: nem ad semmit vagyonából saját gyermekének.

  Sean Connery köztudottan igen rossz körülmények között nõtt fel, egy fürdõszoba nélküli, kétszobás kis lakásban, majd 13 évesen abbahagyta az iskolát és munkába állt.

  Nem csoda tehát, hogy egyetlen fiát is hasonlóan kemény munkára ösztönzi.

 • Ada szerint sokan csak kihasználni akarják...

  Ada: vigyázni kell a kétszínû emberekkel!

  A média világában ritkán köttetnek olyan jó barátságok, mint amilyen Ada és Kiss Ramóna közt van, azonban a Viva Tv sztárja óva int a kétszínû emberektõl.

  Ada szerint tudni kell megkülönböztetni azt, aki csak azért keresi a másik társaságát, mert akar tõle valamit és azt, ha valaki valóban rá kíváncsi.

 • Börtönbüntetésre ítéltek, mert farmernadrágban dolgozott

  Börtönbüntetésre ítéltek Malajziában egy taxisofõrt, mert farmernadrágban dolgozott.

  A délkelet-ázsiai országban törvény szabályozza, hogy a taxisofõröknek munka közben fekete nadrágot, fehér inget és cipõt kell viselniük, szó sem lehet farmernadrágról, papucsról vagy szandálról.

 • Sarah Jessica Parker-t megcsalta a barátja

  Az amerikai Star magazin vezércikke szerint Matthew Broderick izgalmas elfoglaltságot talált magának, míg felesége, Sarah Jessica Parker azon dolgozott, hogy Carrie Bradshaw és Mr. Big végre az oltár elõtt is egymásra találjanak.

  Broderick állítólag egy 25 éves hölgyikével múlatta az idõt, míg Parker gõzerõvel forgatott. A Star úgy tudja, hogy a színész és az ifjúságvédelmisként dolgozó nõ egy manhattani bárban ismerkedtek meg, még tavaly novemberben.

 • Majkát meg kell mûteni

  Majka szívét félrekezelték, így a Bár 2.0 mûsorvezetõje újabb mûtét elõtt áll. A 2001-ben, édesapja halálát követõen elõször jelentkezõ szívritmuszavar panaszai még ma is gyötrik a tévés mûsorvezetõt, aki azonban nem kíván lassítani mindennapi tempóján.

  "Fél, maximum egy év múlva újra szívkatétereznek. A combomon keresztül a szívemig vezetik fel a katétert, és árammal idézik elõ a szívritmuszavart" - mondta a mûsorvezetõ, aki szerint nem olyan szörnyû dologról van szó, mint ahogy hangzik.

 • Golden Globe-díjra jelölték Ben Afflecket

  Ben Affleck nagyon boldog, hogy Golden Globe-díjra jelölték az Az Argo-akció címû filmért. Afflecket legjobb rendezõ kategóriában jelölték az amerikai túszok iráni kiszabadításának történetét feldolgozó filmért.

 • Viktória királynõ harisnyája drágább, mint a bugyija

  A királyi címerrel ellátott ruhadarabot horribilis összegért a nottinghami kötõgép-múzeum vette meg.

  A bugyijánál is drágábban kelt el Viktória királynõ harisnyája egy nagy-britanniai árverésen: 8 ezer fontot - 2,4 millió forintot - adtak érte.

 • Elvesztette fõszereplõtársát Kristen Stewart

  Kristen Stewart elvesztette fõszereplõtársát, Ben Afflecket, miután a színész kiszállt közös filmjükbõl.

 • Péniszére tetováltatta, hogy MINI

  "Gyere, megmutatom neked a Minim" - ez lett egy 39 éves német, Andreas Müller kedvenc mondata azt követõen, hogy péniszére tetováltatta kedvenc autómárkája nevét. És mindezt azért, hogy megnyerjen egy Mini Coopert, melyet Magdeburg kereskedelmi képviselete ajánlott fel.

 • 40 millió forintot nyert a sztár focista a lottón!

  Százötvenezer eurót, mintegy 40 millió forintot nyert a hagyományos karácsonyi lottójátékon Mario Martinez, a spanyol élvonalban szereplõ Numancia labdarúgója.

  "Eddig soha nem játszottam, most is csak a karácsony miatt próbálkoztam, mert ez egy különleges húzás" - nyilatkozott a 23 éves játékos, akinek éves fizetése 200 ezer euró.

  Martinez az õszi idény során korábban sem állt hadilábon a szerencsével, az õ nevéhez fûzõdik ugyanis az a gól, amellyel alakulata legyõzte az FC Barcelonát még a bajnokság nyitányán. A katalánok azóta sem szenvedtek vereséget.

 • Megszületett a sztárpár elsõ közös gyermeke

  Nagy az öröm Alex O’Loughlin és Malia Jones háza táján, ugyanis megszületett elsõ közös gyermekük.

 • Aaron Peirsol új világcsúccsal nyerte a férfi 100 méter hát döntõjét!

  Az olimpiai bajnok Aaron Peirsol 51.94 mp-es új világcsúccsal nyerte szerdán a férfi 100 méter hát döntõjét az Egyesült Államok úszó országos bajnokságán, Indianapolisban.

  A táv rekordját immár hatodszorra megdöntõ 25 éves úszó Aschwin Wildeboer Faber 52.38-as csúcsát adta át a múltnak, melyet a spanyol versenyzõ múlt szerdán a pescarai Mediterrán Játékokon állított fel.

 • 180-nal száguld a világ leggyorsabb asztala

  Az asztalt és a hat széket formáló karosszériájú autón "gõzölgõ" teáskanna és sült csirke is volt.

  Megépítõje a 47 éves Perry Watkins, aki szeretne felkerülni a Guinness Világrekordok listájára a leggyorsabb bútor kategóriában. Asztalát Fast Foodnak (gyorsételnek) nevezte el - adta hírül a The Daily Telegraph címû brit lap.

  A bútorautó csúcssebessége 208 kilométer per óra volt a fél kilométeres távon.

 • Íme a világ leghülyébb táblája

  Alig egyetlen négyzetméternyi gazos területet véd FÛRE LÉPNI TILOS! táblával egy önkormányzat Nagy-Britanniában.

 • Miss Venezuela lett a 2008-as év világszépe

  Miss Venezuela, a 22 éves Dayana Mendoza lett 2008 világszépe a Vietnam déli részén fekvõ fürdõhelyen, Nha Trangban rendezett versenyen.

  A Miss Universe 2008 gyõztese, aki a japán Mori Rijo örökébe lép, kolumbiai, dominikai, orosz és mexikói vetélytársát elõzte meg.

  A 80 fõs mezõnyben a legjobb 15 közé Dammak Jázmin, a Miss Universe Hungary 2008 gyõztese is bekerült, de a tízes döntõbe már nem.

 • Csodatévõ fatörzs Thaiföldön

  Egy fatörzstõl reméli megtudni a nyertes lottószámokat több ezer ember Thaiföldön. A "varázserejû" fához már több ezren zarándokoltak el.

 • Egyetemen tanul zenét a Red Hot Chili gitárosa

  A legendás zenekar basszusgitárosa úgy döntött, hogy beiratkozik a Dél-Kaliforniai Egyetemre mivel úgy érzi, hogy van még mit tanulnia a zenérõl – írja a DigitalSpy.

  Flea egy interjúban elmondta, hiába játszott több iskolai zenekarban is, ami az elméletet illeti, szerinte még vannak hiányosságai.

  Hozzátette, a Red Hot Chili Peppers tagjai ösztönösen és az érzelmeikre hallgatva szereznek zenét. Ami a banda jövõjét illeti, a fiúk egyelõre visszavonulnak, hogy egy kicsit kipihenjék magukat.

 • Kutya vezette az autót az Egyesült Államokban

  Az autót épp mosta gazdája egy autómosóban, bõ 30 kilós pitbullját meg benne hagyta. A motort is járatta, a kutya pedig egy szökkenéssel véletlenül sebességbe tette a kocsit, méghozzá hátramenetbe. Az autóval kihajtott a mosóból a fõútra, ahol tette egy kis kört, mielõtt megállította egy épület.

 • Mel Gibson fegyverrel alszik

  Mel Gibson nemrégiben arról nyilatkozott, hogy sok celebbel ellentétben nem alkalmaz testõröket, inkább saját kezébe veszi személyes biztonságát. A színész azt vallja ebben a mai világban fel kell fegyverkezni, ezért tart otthon fegyvert és baseball ütõt is a hálószobájában.

 • Vámpírsztár házasság

  Egybekelt a hét végén Anna Paquin és Stephen Moyer. A Tru Blood - Inni és élni hagyni címû vámpírsorozat hozta össze õket.

 • Széles Iza a Made in Hungáriában kapott szerepet

  Széles Izára mozgalmas napok várnak, a 9 és ½ randi fõcímdalával sikert arató ifjú énekesnõ ugyanis most maga is kamera elé áll. A Made in Hungária címû filmben kapott szerepet.

  - Nagyon feldob a hamarosan kezdõdõ forgatás, kellõen izgatott vagyok, még akkor is, ha a filmben is énekesnõt kell alakítanom. A Cha-cha-cha címû dalt fogom elõadni és, holott ilyet még nem énekeltem, ráadásul táncolok is. Szerintem különleges hangulatú mozi lesz. – árulta el Izabella.

 • Bruce Willis lánykérésre készül

  Bruce Willis lánykérésre készül - adta hírül több amerikai bulvárlap is. Az 53 éves színész állítólag már meg is vásárolta az eljegyzési gyûrût barátnõje, a 30 esztendõs volt fehérnemûmodell, Emma Heming számára.

  A párt nemrégiben a Los Angeles-i Cartier ékszerboltban látták gyûrûk után nézelõdni, s bennfentes források szerint sikerült is megtalálniuk a legmegfelelõbb ékszert.

  "A Nate'n Al's-ben ebédeltek, majd átmentek a Cartier-be és eljegyzési gyûrûk után érdeklõdtek."

 • A Black Eyed Peas együttes dalt írt Obama-nak

  A Black Eyed Peas együttes rappere így tiszteleg az új elnök elõtt

  A zenész az amerikai elnökválasztás éjszakáján fejezte be az It's A New Day címû számot.
  Will.i.am, a Black Eyed Peas rappere.

  Will.i.am elmondta, a dal az amerikai emberek elõtt tiszteleg. A már korábban megjelent Yes, We Can címû számával, - amely Obama egyik beszédére épül és közremûködik benne többek között a színésznõ Scarlet Johansson és a dzsesszlegenda Herbie Hancock is - a zenész szintén Obamát támogatta.

 • A magyar Tina Turnert újra felfedezték

  A hazai pop- és dzsesszzene koronázatlan királynõje az utóbbi években ugyan kevesebbet hallatott magáról, de a 2009-es esztendõ a változások éve is, így megvan a lehetõsége, hogy a stagnáló idõszakot maga mögött hagyva, újult erõvel vesse bele magát a munkába - jósolja Rácz Katinak Frabato.

  "A váratlan fordulat, az új esély elsõsorban otthonához közel esõ helyhez lesz köthetõ. A tarotkártya szerencsét hozó lapja szerint Rácz Kati jókor és jó helyen lép fel egy koncerten (akár karitatív rendezvény is lehet), ahol a rá jellemzõ végtelen lelkesedéssel áll ki a színpadra.

 • Paris Hilton, úgy érzi, hogy felnõtt!

  Paris Hilton úgy érzi, Benji Maddennel folytatott kapcsolatának köszönhetõen végre felnõtt.

  A 27 éves hotellánc-örökösnõ errõl az amerikai People magazinnak beszélt a San Diego-i Nemzetközi Képregény-találkozón, ahová új filmjének, a "Repo! The Genetic Opera" címû horror-musicalnek a népszerûsítésére érkezett.

  "Azt hiszem, egész életemben úgy éltem, mint egy tinédzser, és nem igazán vállaltam a felelõsséget" - mondta a mára médiasztárrá tett örökösnõ.

 • Talmácsi Gábor: 'Fájó szívvel, de elengedtük egymást!'

  Feláldozta magánéletét karrierjéért Talmácsi Gábor. A motorversenyzõ a minap szakított barátnõjével.

  Még el sem kezdõdött, máris véget ért Talma szerelme kedvesével, Iszak Eszter modellel.

  Úgy tûnik, az õ esetükben nem mûködött a távkapcsolat, s mindketten jobbnak látták, hogy szétváltak útjaik.

  A fiataloknak sokat kellett volna nélkülözniük egymás társaságát, hiszen mindketten sikeres, elfoglalt emberek.

 • Véradásdíj: autó vagy lovas bricska

  Autót vagy lovas bricskát nyerhet az, aki Ohio államban ad vért. A szokatlan nyeremény - a második jármû - oka, hogy a helyi Vöröskereszt nem akarja kihagyni a sorsolásból amish donorjait.

 • Michael Jackson apja újabb pert kezdeményezett

  Újabb keresetet nyújtott be fia, Michael Jackson halálának ügyében az énekes apja, Joe Jackson Los Angelesben.

 • Beyoncé, Rihanna és Chris Brown gyerekeknek énekel

  A Disney kitalálta, hogy újra leporolja a régi rajzfilmslágereit és azokból egy válogatás albumot készít.

  Hogy biztosra menjenek felkértek számos neves énekest és énekesnõt, hogy újból fölénekeljék a legsikeresebb Disney-rajzfilmek betétdalait.

  A szeptember végén megjelenõ albumon a popcrunch.com információi szerint többek között Beyonce a Kis hableány, Alicia Keys a Mulan, a Pussycat Dolls a Herkules címû rajzfilmbõl énekel el egy dalt, míg Rihanna és Chris Brown az Aladdin címû rajzfilm egyik duettjét adja elõ.

 • Giancarlo Fisichella egyenlõre nem ül át a Ferrariba!

  Giancarlo Fisichella, a Forma–1-es Force India istálló olasz pilótája biztosan nem ül át a Ferrariba a jövõ hétvégi Olasz Nagydíjon – jelentette be Vijay Mallya, az indiai csapat fõnöke kedden.

  A veterán olasz versenyzõt – aki a vasárnapi Belga Nagydíjon hatalmas meglepetésre a második helyen ért célba – többször hírbe hozták a Ferrarival, miután a brazil Felipe Massa súlyos balesetet szenvedett a Magyar Nagydíj július 25-i idõmérõjén.

loading...