rss
adó 1 százalék gyermekvédelem támogatása adóbevalláskor
 • Az oroszok a világ legkellemetlenebb turistái!

 • Share on Tumblr

  Maguk mögé utasították a németeket az oroszok a világ legkellemetlenebb turistáinak népszerûtlenségi toplistáján.

  A brit Real Holiday Reports honlap felmérésében ezer, az idén nyáron külföldön – Spanyolországban, Franciaországban, Cipruson, Máltán, Olaszországban, Törökországban, Görögországban és Portugáliában – vakációzott brittel rangsoroltatták nációk szerint a turistákat.

  loading...


  Míg korábban a németeket tartották a legborzasztóbbaknak, az idén az oroszok letaszították õket az elsõ helyrõl. A britek durvának, rongyrázónak, ízléstelenül öltözöttnek, izzadtnak, gusztustalannak (pl. böfögõsnek), önteltek ítélték az oroszokat, olyanoknak, mint akik azt hiszik, övék az egész világ.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • A taxiban felejtették a több mint 70 millió forintot

  A taxiban felejtették a több mint 70 millió forintotEgy idős házaspár mintegy negyedmillió eurót (mintegy 73,5 millió forintot) felejtett egy kocsi hátsó ülésén a németországi Würzburgban. A taxisofőr visszavitte az összeget a tulajdonosoknak. Egyetlen percre sem gondolt arra, hogy eltegye a pénzt, hiszen az idős házaspárnak óriási bajt jelentene, ha megtartaná - mondta kedden a taxisofőr, aki becsületességéért jutalmat sem akart elfogadni. A férfi egy würzburgi bankból szállította haza utasait a Main Post című lap tájékoztatása szerint. Amikor a következő fuvar alkalmával kinyitotta új utasa előtt a hátsó ajtót, észrevette az ülésen felejtett tarisznyát és benne a pénzt.

 • Maszkos kínai utast engedtek Kanadába

  Ambivalens érzéseiknek adtak hangot egy hollywoodi álarcokat készítõ üzem vezetõi: egyfelõl örülnek, hogy termékük "éles" helyzetben is teljesen élethûnek találtatott, másrészt sajnálják, hogy egy illegális kínai bevándorló az õ maszkjuk segítségével csúszott át a kanadai határõrségen.

 • 250 milliót kap egyetlen alvajárásért

  Negyedmilliárd forintnyi összeget kap egyetlen pucér alvajárásáért egy ír férfi, de nem jutalmul, hanem kártérítésként.

 • Kislányt vár Ördög Nóra

  Babaváró buliján jelentette be Ördög Nóra, hogy kislányuk lesz. A csinos mûsorvezetõ azt is elárulta: rendkívül izgatottan várták párjával, Nánási Pál fotóssal, hogy kiderüljön a pici neme.

 • Bosszú vibrátorral

  Egy 26 éves román fiatalember fenekébõl orvosi segítséggel kellett eltávolítani a szexuális segédeszközt a partnernõjével lebonyolított légyott után.

 • Nemzeti hõs lett a becsületes takarító

  Nemzeti hõs lett Pakisztánban egy szálloda takarítója, mert becsülettel visszajuttatta egy szórakozott vendégnek hátrahagyott 50 ezer dollárját.

 • Testõrök védték meg Zimány Lindát

  Testõrök védték meg Zimány Lindát a minap egy budapesti szórakozóhelyen. Amiket régebben csak az amerikai filmekben láthattunk, már valósággá vált Magyarországon. Egyre több ismert mûvész érzi úgy, hogy testõr nélkül sehova.

  Zimány Lindát nemrégiben önkéntes testõrei védték meg egy, a hírességek által kedvelt szórakozóhelyen.

  A szõke modellt épp mosdóra menet akarta lekapni az egyik mámoros állapotú vendég.

 • Liptai Claudia súlyos tüdõgyulladással indul el Afrikába!

  A mûsorvezetõ súlyos tüdõgyulladással indul el Afrikába, Frei Tamás csapatával, a Sztárok a fejükre estek címû mûsor keretein belül. Liptai Claudia valószínûnek tartja, hogy a sárgaláz ellen kapott oltás miatt gyengült le a szervezete.

  Elõször csak egy torokgyulladásra gyanakodott, de tünetei két napja egyre rosszabbak lettek. A mûsorvezetõ azonban nem aggódik, csupán kislányát, Pankát félti.

  „Attól leszek beteg, hogy hosszú idõt külön kell majd töltenem Pankától. Ha betegen, akkor is elindulok, mert nagyon érdekesnek tartom ezt a mûsort.”

 • Újra apa lesz Alec Baldwin

  A tavaly újra nõsült Alec Baldwin legszívesebben zokogna a boldogságtól.

 • Keleti Györgyi meztelenül pózol

  Keleti Györgyi meztelenül pózol, újra megmutatta bájait. A nyuszis magazinban megjelenõ fotók érdekessége, hogy az egykori honvédelmi miniszter gyermeke apjának múltjára utalva katonai környezetben készültek, de Keleti Györgynek esze ágában sem volt ezért haragudni.

  Györgyi kezében még a komoly katonai gépek, a puska, a rakéta és a kétéltû is csak egyszerû játékszernek tûntek a fotózáson. Az egykori honvédelmi miniszter Keleti György vadóc lánya 33 évesen szánta rá magát, hogy a címlapon megmutassa bájait. Ráadásul épp kapóra jött édesapja múltja.

 • Heti 3 családi vitát vált ki a kutya

  Hetente átlagosan háromszor kapnak hajba családtagok kutyájuk miatt Nagy-Britanniában - legalábbis ezt mutatja egy brit ölebbiztosító felmérése.

 • Megismételték az esküvõt a rosszul sikerült képek miatt

  Bár az esküvõi albumba nem a valódi házasságkötéskor készült képek kerültek, viszont legalább szépek.

 • Kirabolták Havas Henriket

  Komoly bosszúság érte Havas Henriket, amikor a TV2 stúdiójában táskájából elemelték nagy értékû mobiltelefonját, amelyben a több száz fontos telefonszámon kívül a Tanár úr értékes családi felvételeket is õrzött.

 • Hatvannyolc fõs orvosi csapat a szülésen

  London - Hatvannyolc fõs orvosi csapat segítette császármetszéssel a világra a világ legkövérebb asszonyának hármas ikreit.

  A 254 kilogramm súlyú brit Leanne Salt a Coventryi Egyetem kórházában hozta világra két kislányát és kisfiát. A gyerekek 1840-2350 gramm közötti súllyal jöttek a világra - jelentette a News of the World brit vasárnapi bulvárlap.

 • Dél-afrikai férfi nyerte a homoszexuálisok szépségversenyét

  A dél-afrikai Charl Van den Berg nyerte a Worldwide Mr Gay elnevezésû, homoszexuálisoknak rendezett világversenyt Oslóban.

 • Ikerlányai születtek Roger Federernek!

  Ikerlányai születtek Roger Federernek, a férfi tenisz-világranglista éllovasának.

  A 15-szörös Grand Slam-gyõztes svájci játékos és felesége, Mirka pénteken, honlapjukon hozták nyilvánosságra az örömteli hírt.

 • Húszmétert zuhant és túlélte

  Húsz métert zuhant egy ember Tiszaújvárosban, de túlélte - közölte az Országos Mentõszolgálat sajtóügyeletese kedden az MTI-vel.

 • Elhunyt Edna Parker a világ legidõsebb embere!

  A korrekordert kórházba szállítás közben, mentõautóban érte a halál az ország középsõ részén fekvõ Tomar térségében - jelentette a Lusa portugál hírügynökség. Az 1893. szeptember 10-én született Maria de Jesus 115 évet és 114 napot élt. Felpüffedés miatt hívtak érte mentõt.

  A világ legidõsebb emberének címét a portugál matróna csupán november óta viselte, amikor elhunyt az addigi korrekorder, a 115 évet és 220 napot élt amerikai Edna Parker.

 • Kétballábassá tette egy orvos betegét Angliában

  A 76 éves amputált lábú Patrick Morisson öt hónap után végre újra jobb-és bal lábbal is felkelhet reggelente. Lábprotézisének készítõje ugyanis hatalmas baklövést követettel el, mikor a férfi fertõzés következtében elveszített jobb lábát egy balos pótlással látta el.

 • Lindsay Lohan-t elütötte egy motoros

  Lindsay Lohan-t elütötte egy motoros. A színész-énekesnõ épp leszbikus szerelmével, Samantha Ronsonnal rótta Manhattan utcáit, amikor váratlanul elgázolta egy motorbicikli.

  A helyszínre kiérkezõ mentõsök azonnal kórházba szállították a sérült sztárt.
  Lindsay éppen barátnõjével furikázott.

  Michael Lohan, Lindsay édesapja mindenkit megnyugtatott: lány jól van, és nem történt komolyabb baj. – Kutya baja. Minden oké – mondta Michael.

 • Kaki volt a fagyiban

  Az ausztráliai Sydney-ben élõ Whyte-családnak a város egyik éttermében egy nagy tálban fagylaltot szolgáltak fel, tetején sûrû csokoládéval.

  Amikor azonban a feleség megkóstolta a desszertet, azonnal rosszul lett. "Ahogy a kanalat az ajkaimra érintettem, már éreztem a bûzt. Visszaöklendeztem a fagylaltot, és kiköptem a szalvétára" - mesélte a nõ, akinek barátnõje, miután megszagolta a desszertet, felkiáltott: "Te jó ég, ürüléket szolgáltak fel nekünk!"

 • Élete legboldogabb időszakát éli Liptai Claudia

  Élete legboldogabb időszakát éli Liptai ClaudiaClaudia közvetlen környezete szerint a csinos műsorvezető élete talán legboldogabb korszakát éli. A barátok szerint megfiatalította őt párja, aki nagyon jó hatással van rá. Az ismerősök bíznak abban, hogy végre beteljesülhet a nagy családról szőtt álom. Claudia kislánya, Panka is találkozott már Benivel, és megtalálták a közös hangot. Így nem csoda, hogy a tévés környezetének egyik prominens tagja már odáig merészkedett, hogy Claudia az együtt töltött viszonylag rövid idő ellenére akár szülni is hajlandó a 26 éves Benjáminnak.

 • Menyasszony lett Scarlett Johanson

  Menyasszony lett Scarlett JohansonScarlett Johanssont eljegyezte barátja, Romain Dauriac. A lánykérést a színésznő sajtósa meg is erősítette a médiának. „Megerősíthetem, hogy Scarlett és Romain eljegyezték egymást. Az esküvő időpontjáról még nem született döntés.” Scarlett és a francia újságíró barátja 2012 novemberében jött össze. A pletykák szerint már februárban megvolt a kézfogó, de akkor még mindketten tagadták a hírt. Ha kitartanak, ez lesz a második házassága Johanssonnak, aki korábban, 2008 és 2010 között Ryan Reynolds felesége volt.

 • Ráizgultak Hannah Montana mellére

  Miley Cyrus jó eséllyel lehet Lindsay Lohan utódja. Ebben a hónapban a 18 éves színésznõ mindent bedobott. Hannah Montanát nemrég bonggal a kezében láthatta a világ, most a neten keringõ fotón a barna hajú, nagy csöcsû asszisztense imitálja, ahogy nyalogatja a mellét.

 • Szilvásy György mint gyanúsított!

  Gyanúsítotti idézést kézbesítettek a napokban Szilvásy György volt titokminiszternek az UD Zrt. ügyével összefüggésben.

  A kihallgatás még a héten megtörténik, az illetékesek és az érintett sem kívánt nyilatkozni az ügyben.

 • Lindsay Lohan gyémánt ékszereket tervez!

  Lindsay Lohan karrierje ezennel meg van mentve!

  Na jó nem, de legalább most belevág valami GDP termelõ foglalkozásba.

  A Sephora kozmetikai üzletlánc ugyanis most felkérte az énekes-, színésznõ leszbikát, hogy tervezzen nekik gyémánt ékszereket.

 • Az egész családja támogatta Angelina Jolie-t drasztikus műtétje kapcsán

  Brad Pitt úgy döntött, hogy éppen a drasztikus műtét után veszi feleségül Angelina Jolie-t! Így adja tudtára mindenkinek, hogy mélységesen egyetért a felelősségteljesen meghozott döntéssel, s nagyon felnéz gyermekei anyjára a rendkívüli elszántság és bátorság miatt.

 • Szökevény metrószerelvény Londonban

  Tizenhárom percen és hat állomáson át száguldott egy mûszaki feladatokat ellátó, utasok nélküli metrószerelvény Londonban.

 • Rekord méretû követ mûtöttek ki egy férfiból!

  Példátlan nagyságú, több mint egy kilogramm súlyú bélhólyagkövet távolítottak el egy betegbõl a debreceni Kenézy Kórházban - közölte rendkívüli sajtótájékoztatón Szûcs Miklós urológus fõorvos kedden Debrecenben. A szakember szerint nemcsak Magyarországon, de a világon sehol nem operáltak még ki ilyen rekordméretû követ.

  Az orvos tájékoztatása szerint a páciens - egy 48 éves debreceni férfi - húgyhólyagját daganat miatt 12 éve eltávolították. Akkor bélbõl alakítottak ki úgynevezett bélhólyagot, amely azontúl tárolta a vizeletet.

 • Felhõkarcolókra mászik rákos társaiért

  Egy 56 emeletes toronyházra mászott fel egy férfi az Egyesült Államokban. Dan Goodwin akciójának célja az volt, hogy inspirálja a rákbetegeket, hiszen neki a mászás segített meggyógyulni.

loading...