2024.04.24. - György

Niki sztriptízzel fizetett a vízpumpáért - képpel

Csaknem ráment a teljes felléptidíja Nikinek autója szerelésére. De mert a jóképû olasz szerelõ megszánta a magyar szépséget, Niki természetben is törleszthetett: erotikus tánccal egyenlíthette ki a szervízszámlát.

Tavaly kigyulladt és leégett a kocsija, idén nyáron a gázolajszûrõ adta meg magát, most pedig a gyári hibás vízpumpa mondta fel a szolgálatot Niki, a sztriptíztáncos autójában. Hiába jár szívesen Olaszországba fellépni, szinte minden alkalommal éri valami baleset.
A szerelõ kapott az alkalmon és erotikus mûsor lett lett a jutalma...

– Este hét körül már olasz területen voltam. Beálltam egy benzinkúthoz tankolni. A pénztártól visszatérve láttam, hogy egy tócsa virít a kocsim alatt – meséli a táncoslány.

– A kutas felemelte a motorháztetõt és csak annyit mondott, hogy a vízpumpám tönkrement. Kérdeztem, mi a megoldás? Azt mondta, hét kilométerre a lehajtótól van egy mûhely, de csak reggel nyolckor nyitnak. Teljesen összetörtem. Kétszáz kilométerre voltam a klubtól, ahol a fellépésem lett volna. Nem tudtam mit tenni, telefonáltam, hogy lerobbantam.

Nikinek a kocsiban kellett éjszakáznia, nem merte otthagyni. Magára zárta az ajtót, de mert nem volt meleg ruhája, reggelre átfagyott. - A szerviz tízkor nyitott, akkora már úgy remegtem, mint a kocsonya. Mégis kivert a víz, amikor a macsó olasz szervizes beköpte a javítás költségét - emlékszik vissza Niki.

– Elmaradt egy fellépésem, a maradék gázsim pedig ráment volna a szerelésre. De a srác látva elkeseredésemet, megszánt. Mivel a vízpumpa gyári hibás volt, ingyen kicserélte, de kikötötte, hogy az esti fellépésemen a vendégem lehessen. A szerelésért cserébe õt hívtam fel a színpadra, hogy közelrõl élvezhesse a táncomat. Õ se járt rosszul - mosolygott kacéran Niki.