2024.03.29. - Auguszta

Kígyót ízlelt az énekesnõ

Néhány hete Kambodzsában forgatott a Crystal együttes, az énekesnõjüket pedig arról kérdeztük, hogy hogyan élte meg a kinti kalandokat és hogy mivel múlatták az idõt. Az óriási páratartalom és a hõmérséklet miatt Lajtai Kati például csak egy áteresztõ helyi ruhadarabban tudta elviselni az idõt, de hogy milyen kalandokban volt részük, az az internetes sztártévé videójából kiderül!
Az aranytorkú énekesnõ azt mondja, egy egészen más világot kell elképzelni Kambodzsában. "Kinn hozzánk képest sokkal egyszerûbb és szegényebb életet élnek, rengeteg mosolygós ember és gyerekek voltak az utcákon" - meséli a tabutv.hu riporterének Lajtai Kati, aki szerint ott nem foglalkoznak annyira az öltözködéssel, nagyon egyszerû ruhákat hordanak az emberek.

A Crystal együttes fekete démonja megpróbált asszimilálódni az ottani kultúrával: a helyi viseletet is kipróbálta, de az ételekkel is barátkozott. "Csak úgy szívtam magamba a látványt és az ízeket. Itt Kambodzsában is ettem kígyólevest, ami elsõre furcsán hangzik, de aztán egészen fogyasztható volt. Olyan íze volt, mintha valamilyen rágós pulykadarabot evett volna az ember" - mondta el a Kati.