2024.03.29. - Auguszta

Tóth Szabi szexi vagy nem?

A Sugarlof szõke Szabija sok pásztorórán lehetett volna már túl egy szexualitásról szóló tévémûsor zsûrijeként, de Õ mégsem él a lehetõséggel. Bár rengeteg gyönyörû és ledér lány is megfordul a stúdióban, felesége még sem féltékeny, hiszen tudja, hogy Szabolcs csak a lányok szexualitásának kisugárzására kíváncsi, ennél mélyebbre sohasem hatolna.
A zenetévé nemrég újra elindította a "Szexi vagy nem?" címû mûsorát, ahol fiatalok mutathatják meg testüket, hogy az ítészek elmondhassák róluk a véleményüket. Ebben a szériában Tóth Szabi is kapott egy széket és megmondóként dönthet a szexualitás vagy az antiszexualitás komoly kérdéseirõl.

"Elsõsorban a kisugárzásra próbálok rámenni, de mégis azt próbálom keresni, hogy a szexualitást ki tudja a legjobban képviselni. Persze nagyképûség lenne azt mondani, hogy látom, de azért bele próbálom képzelni magam" - meséli a tabutv.hu riporterének Tóth Szabi, aki nagyon szerencsés, hiszen a párja nem féltékeny a magukat mutogató lányokra.

A Sugarlof együttes hímtagja a Tabu Tv-nek elmondta: bár a felesége féltékeny típus, még sincs mitõl tartania. "Õt tudja tolerálni ezeket a dolgokat, hiszen tisztában van vele, hogy mi minden nap ki vagyunk téve kísértésnek akár koncerten, vagy akár bárhová megyünk és ez a mûsor is adott volna rá bõven okot" - mondta el a tabutv.hu-nak adott interjújában Szabi, aki szerint a mûsorban szereplõ ledér nõk csak a hiúságának jók.