2024.03.28. - Gedeon, Johanna

Testi épségét is kockáztatta Joshért

Testi épségét is kockáztatta Joshért
A Josh és Jutta páros teljesen elképedt, amikor az egyik hölgy életét kockáztatásával kért autogramot a jóképû énekestõl.

Ma már nem újkeletû dolog, hogy a rajongók bármire képesek azért, hogy megszerezzék kedvencük szignóját. Az sem meglepetés, hogy valaki az egyik testrészére akarja a kézjegyet, vagy éppen hogy a fellépések után több száz aláírást kell kiosztani. Vannak elõadók, akik unott arccal, csupán kötelességbõl dedikálnak, de vannak olyanok, akik egyfajta elismerésnek tartják, ha nevüket leírhatják a zenéjüket kedvelõknek.
Az utóbbiak közé tartozik a hamarosan új kislemezzel jelentkezõ Josh és Jutta formáció is. Kifejezetten kedvelik az effajta szervezett programokat. Csakhogy olyanok is vannak, akik egyszerûen felismerik az utcán a duót és kihasználják az alkalmat egy dedikációra. A „derült égbõl rajongóknak” is szívesen eleget tesznek Joshék, ám van olyan eset, amikor bennük is szinte megáll az ütõ az elszántság láttán, s az aláírás mellé bizony egy alapos fejmosást is kiosztanak.

Majdnem elütötték!

Legutóbb például egyik tizenéves a zebrán ismerte fel Josht, aki éppen várakozott, hogy gépkocsiját ismét egyesbe tehesse. A tini fogta magát és odarohant az autóhoz, elõrántott egy papirost és már nyújtotta is az elõadóhoz.

Joshnak éppen annyi ideje volt, hogy leírja nevét, a lámpa máris zöldre váltott. A sorban mögötte állók már türelmetlenül dudáltak, nem értették miért nem indulhatnak. Az énekes átnyújtotta az aláírást, a tininek pedig duplán is szerencséje volt aznap, mert nemcsak kedvence
szignója lett az övé, hanem még az autók sem gázolták el.

A rajongás tehát szép dolog, ám azért nem szabad elfelejteni, hogy elsõ a biztonság. Ugyanis sok mindent megtesznek Joshék azokért, akiket kedvelnek, de feltételezzük: nem szívesen mennének látogató a baleseti sebészetre…