2024.04.25. - Márk

Ada szerint sokan csak kihasználni akarják...

Ada szerint sokan csak kihasználni akarják...
Ada: vigyázni kell a kétszínû emberekkel!

A média világában ritkán köttetnek olyan jó barátságok, mint amilyen Ada és Kiss Ramóna közt van, azonban a Viva Tv sztárja óva int a kétszínû emberektõl.

Ada szerint tudni kell megkülönböztetni azt, aki csak azért keresi a másik társaságát, mert akar tõle valamit és azt, ha valaki valóban rá kíváncsi.
A Viva Tv sztárja alapból nem szokott úgy hozzáállni emberekhez, hogy biztosan csak azért jön oda, mert akar valamit, de sajnos a mindennapi életben és a sztárvilágban is elõfordulnak kétszínû emberek. "Erre soha nem gondolok elõször, de ha van arra utaló jel, akkor nyilván megfordul a fejemben, hogy mit tegyek" - mondta el az annak idején még Bánszki Adriennként anyakönyvezett Ada, akinek elsõsorban megmaradtak azok a barátai akik régen is a barátai voltak, tehát nem kell ettõl tartania.

"A sztárvilágból vannak olyanok akikkel jóban vagyok, de olyan nagyon-nagyon jó viszonyom csak egy valakivel, a Kiss Ramónával van. A többiekkel valamiért nem lett annyira baráti a viszony, hogy mondjuk minden nap beszélnénk telefonon vagy ilyesmi" meséli a Viva Tv mûsorvezetõje, akinek inkább a gimis barátai maradtak meg.

Adának még személyes rossz tapasztalata nincsen a celeb világban elõforduló kétszínû emberekkel kapcsolatban, de azért hallott már egy-két rossz dolgot a kollégáktól. "Nyilván a mai világban alapból vigyázni kell az emberekkel, nagyon sok az érdekember és sokan csak azért barátkoznak másokkal, mert hogy hasznuk lehet belõle" - osztotta meg a szõkésbarna bombázó, aki szerint nem csak a sztárvilágban van ez így.