2024.04.24. - György

Hajdú Péter azt üzeni: ne mutogassa a punciját se a lányom, se a feleségem!

Óriási botrányt robbantott ki nemrég, hogy Sarka Kata kirohant a CKM-fotózásról. Hajdú Péter szerint Pantl Péter be szeretett volna látni felesége lába közé, míg a férfimagazin fõszerkesztõje szerint Hajdú a túl hisztis. Az internetes sztártévé riportere ezúttal annak járt utána, hogy mi is történt az ominózus fotózáson és hogy milyen következményei lesznek a történteknek.
Hosszas egyezkedés után Sarka Kata beadta a derekát, s úgy döntött megmutatja bájait a CKM-nek, - persze csak mértékkel. Hajdú Péter szerint ezt a kérést nem tartotta tiszteletben az újság fõszerkesztõje, aki másoknak is megmutatta volna a nemrég szülõ nõnek már túlon túl intimnek számító bájait. "A hírekkel ellentétben nem Nánási Pál fotós, hanem a CKM fõszerkesztõje, Pantl Péter szeretett volna belátni Kata lába közé" - meséli Hajdú Péter, aki szerint minden egy átlátszó bugyi miatt történt.

"Mondta az újság fõszerkesztõje, hogy tedd szét a lábad és mondta a Kata, hogy de nem, mert nagyon átlátszó volt. Nem gondolom az, hogy esztétikus az, ha szétteszi a lábát a feleségem. Fáradt is volt már, elsírta magát és kirohant" - mondta el interjújában az Esti Frizbi mûsorvezetõje.

Sarka Kata és férje ezután távoztak a fotózásról, de hogy ennek lesz-e valami következménye, azt még nem lehet tudni. "Amikor ez történt, akkor már három sorozaton túl voltunk, tehát azt gondolom, hogy az anyag megvan. Szerintem meg fognak jelenni a fotók, tehát azt gondolom, hogy meg fogunk tudni állapodni" - osztotta meg nézõivel Hajdú, aki leszögezte: nem egy kreált botrányról van szó.

"Nem örülnék neki, ha a lányom húsz év múlva mondjuk valamelyik férfimagazin címlapján szerepelne. Nem mondom, hogy lebeszélném egy igényes fotózásról. Nem örülnék neki, de engedném: ne mutogassa a punciját se a lányom, se a feleségem!" - tette hozzá Hajdú Péter, aki szerintem lenne jó, ha vidéki kocsmákban nézegetnék a szerettei punciját.