2024.04.19. - Emma

Sebestyén Balázs gyereke beköszönt: helló!

Balázs neve mostanság nem csupán a megszûnõ Danubius Rádió kapcsán, hanem a nemrég született gyermeke miatt is többet forgott a köztudatban, mint szokott. A fiatal mûsorvezetõ ezúttal mesélt arról, hogy hogyan éli meg a születés utáni heteket.
Sebestyén Balázs kisfia, Benett 3100 grammal és 53 centiméterrel született meg pár hete. A boldog apuka számolt be a gyereknevelés szépségeirõl és persze arról, hogy mivel foglalatoskodik a tévés szerelem gyümölcse. "Igazából ez nekünk nagy csoda, de azért sok gyerek születik szerte a világban" - meséli az internetes sztártévé videójában Balázs, aki imádja a kis apróságot.

"Otthon van, eszik, alszik, kicsit talán hasonlít is, de eddig még csak ennyi. Ennek ellenére, ha az ember csak azt nézi ahogy fekszik, már az is óriási élmény, nagyon klassz dolog" - mondta el interjújában Sebestyén Balázs, aki maga vágta el a köldökzsinórt.

Az RTL Klub sztárja nagyon meghatódott a szüléskor és ezt szerinte nem is szabad szégyellni. "Egy férfi ilyenkor nyugodtan szabadjára engedheti a könnyeket, meg lehet hatódni. Ez egy nagy dolog. Amikor elõször megfogod, rád néz és beköszön a szemedbe, hogy helló, akkor azok azért úgy nagy pillanatok" - osztotta meg a tabutv.hu riporterével Balázs, aki szerint ha valaki nem teljesen hülye, akkor jól meg tudja fogni a gyereket, nem kell félni ettõl.