2024.04.18. - Andrea, Ilma

Megtalálták a Metallica eltûnt rajongójának maradványait

Megtalálták az Egyesült Államokban annak a fõiskolai diáklánynak a maradványait, aki még tavaly októberben tûnt el a Metallica charlottesville-i koncertjét követõen – tette közzé a USA Today.
A 20 éves Morgan Harrington holttestét a virginiai koncert egykori helyszínétõl 10 mérföldre, egy farmon találta meg a traktoráról a kerítést ellenõrzõ gazda. A holttest végsõ azonosításához még szükség van a boncolás hivatalos eredményeire is – közölték a helyi hatóságok.

A lányt tavaly október 17-én látták utoljára a Metallica koncertjén. A stadionban Pantera feliratú pólót viselõ diák feltehetõen elszakadt barátaitól a koncert után, de már nem engedték vissza a küzdõtérre.

A Morgan eltûnésérõl szóló hírek annak idején az USA országos napilapjaiban is megjelentek, keresését jelentõs médiaérdeklõdés kísérte. Önkéntesek százai segédkeztek az eltûnt lány utáni kutatásban, a nyomravezetõnek összesen 150 ezer dolláros jutalmat ajánlottak fel különféle szervezetek. A Metallica 50 ezer dollárral járult hozzá az erõfeszítésekhez.