2024.03.28. - Gedeon, Johanna

Olaszország Berlusconi hajáról találgat

Silvio Berlusconi olasz kormányfõ haja, pontosabban a politikus hajkoronája körüli rejtély foglalkoztatja az itáliai sajtót.
A miniszterelnököt négy nap leforgása alatt három különbözõ hajviselettel kapták lencsevégre, ez pedig találgatásokra adott okot. Berlusconit Maria Stella Gelmini oktatási miniszter szombati esküvõjén megszokott dús hajával látták, amelyet hajbeültetésnek köszönhet.

Hétfõn - röviddel a milánói San Raffaele kórházban tartott orvosi kontrollvizsgálat elõtt - ugyanakkor kopasz folttal fényképezték le a 73 éves politikust. Berlusconi szerdán viszont ismét dús hajjal jelent meg a nyilvánosság elõtt.

A kormányfõrõl készült fotókat a Novella 2000 címû pletykamagazin közölte, a lap arról spekulált, hogy Berlusconi a kórházlátogatás alkalmával a szokásostól eltérõen nem színezte be barna krémmel haját, hogy ezzel rejtse el kopaszságát, ami éppen ezért tûnt terebélyesebbnek.

Silvio Berlusconi állítólag naponta használ egy sötét kreatinkrémet, hogy leplezze fejének kopasz foltjait. A miniszterelnök 2004-ben hajbeültetésnek is alávetette magát, ennek során feje egyik oldaláról a másikra ültettek át hajszálakat.