2024.04.18. - Andrea, Ilma

LL Junior a lovag!

A rapper meg fogja lepni kedvesét Valentin napkor, feltéve ha van neki. Ugyanis ez az a téma amirõl nem beszél, de arról, hogy sírt már lánynak, hogy fogadja vissza és, hogy imád szerelmet vallani arról szívesen beszél LL Junior.
A Fekete vonat egykori tagját, LL Juniort érzékenységérõl kérdeztük és nyílt õszinteséggel válaszolt. "Van egy ilyen oldalam is, a dalok írásánál igazából. A szakításoknál, az életem olyan periódusaiban, amikor lent vagyok, nagyon magam alatt vagyok, ha depressziós vagyok érzékeny, szenzitív. Akkor vannak olyan napok, amikor hihetetlen nagy önbizalom és magabiztosságom van, akkor meg mindenen gyorsan át. Ez attól függ, hogy éppen hol van a karmám." - mondta el a rapper!

"Én minden egyes szerelem vallásnál, tehát amikor szerelmet vallok valakinek Valentin nap van. Nekem az a Valentin napok Roys Roys-a. Az a mindenem, amikor szerelmet vallok valakinek. A magyarok nem tartják itt Európában ezt a Valentin napot. Amúgy is egy nagyon amerikai ünnep. Ez olyan mintha megkérdeznél, mit gondolok a hálaadás napjáról, majd júniusban. Ugyanazt fogom mondani, mint a Valentin napról kb, azt érzem." - ecsetelte a rapper!