2024.03.28. - Gedeon, Johanna

Még mindig a cigi fogságában Keith Richards!

Kieth Richards nem hajlandó lemondani a dohányzásról, pedig az alkohol fogyasztását mostanában visszafogta az egészsége érdekében. Az orvosok akkor utasították életmódváltásra a 66 éves rockert, amikor 2006-ban részegen leesett egy fáról, és kisebb agyvérzést szenvedett. Állítólag az is ösztönözte, hogy látta amint zenésztársa Ronnie Wood küzd az alkoholproblémáival.
Wood nyolcadszor jelentkezett be elvonókúrára a múlt hónapban. A cigirõl viszont nem tudja, nem is akarja letenni, évtizedek óta füstöl. Egy hozzá közel álló személy elárulta, "Most már a dohányzás Keith egyetlen rossz szokása, de nem fog vele leállni. Az alkohollal sikeresen leállt, de tizenéves kora óta erõs dohányos, és ez az egy olyan élvezeti cikk, amirõl nem hajlandó lemondani. A napot sem tudja elkezdeni, anélkül, hogy rágyújtana."

Jelenleg életrajzi ihletésû film készül a Rolling Stones gitárosáról, Richardst nem más, mint Johnny Depp fogja alakítani. Egészség életmód ide vagy oda, szemtanuk szerint eléggé megviselte Johnnyt, hogy az öreg rockerrel bulizott a forgatások után.