rss
adó 1 százalék gyermekvédelem támogatása adóbevalláskor
 • Soderbergh filmje "megfertõzte" a sztárokat

 • Share on Tumblr

  Már idén elkezdõdik Steven Soderbergh Contagion (Fertõzés) címû akcióthrillerének forgatása, amelynek szereposztásában egyre több sztár neve tûnik fel.

  loading...

  A variety.com értesülése szerint jelenleg Marion Cotillard és Kate Winslet szerzõdtetésérõl tárgyal a produkció. Matt Damon és Jude Law azonban már bekerült a szereplõgárdába.

  A Contagion Scott Z. Burns forgatókönyvébõl készül. A sztori egy halálos járványról szól, és stílusában nagyon hasonlít majd Soderbergh Traffic címû drogdrámájára.

  Az Oscar-díjas rendezõ egyébként éppen Knockout címû akciófilmjén dolgozik Antonio Banderassal, Michael Fassbenderrel, Ewan McGregorral és a harcmûvész Gina Caranóval.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Másfél év, fiatalkorúak fogházában letöltendõ büntetést kapott egy szegedi 15 éves fiú!

  Másfél év, fiatalkorúak fogházában letöltendõ szabadságvesztéssel sújtotta a bíróság ma azt a szegedi nyolcadikost, aki tavaly egy 28 centiméteres csavarral súlyosan megsebesített egy 75 éves férfit.

 • Elhunyt Pavel Popovics volt szovjet ûrhajós!

  Elhunyt szerdán Pavel Popovics volt szovjet ûrhajós, aki az ûrhajózás történetében elõször végrehajtott páros ûrrepülés egyik résztvevõje volt.

  Popovics a Krímben, egy szanatóriumban halt meg, öt nappal a 80. születésnapja elõtt. Az ukrajnai születésû Popovics a negyedik szovjet ûrhajósként 1962. augusztus 12-én indult a világûrbe a Vosztok-4-es ûrhajó kabinjában.

 • Lenny Kravitz-nek a lánya a legfontosabb

  Lenny Kravitz-nek lánya és a szeretet a legfontosabb a világon. A sztár szívén viseli a világ sorsát, és optimistán áll a jövõhöz

  A sokoldalú zenész új lemezét mutatja be Európában, és minden városban hatalmas tömeg fogadja.

  A tegnap este Pesten koncertezõ Lenny Kravitz koncertkörútjának egyik elsõ, párizsi állomásán adott élõ, zenei betétekkel tarkított televíziós interjút az Early Morning Show számára.

 • Több mint 5 kg spagettit kebelezett be a csilievõ verseny gyõztese

  Mason, Ohio - 5,2 kg csilis spagettit tömött magába nagyjából 10 perc leforgása alatt egy ohiói férfi, megnyerve így a helyi a csilievõ bajnokságot.

  Bob Shoudt emelt fõvel, tömött hassal és a nyertesnek járó 2500 dollárral távozhatott arról az evõbajnokságról, melyet egy ohiói vidámparkban található csilisspagetti-étterem megnyitója alkalmából rendeztek. A férfi, akit barátai csak Szerény Bobként (Humble Bob) ismernek, már a verseny elsõ percében az élre tört majd egy kilogrammnyi tészta lenyelése révén.

 • Késsel kergette négy kiskorú gyermekét egy részeg férfi Mohácson

  Késsel kergette négy kiskorú gyermekét és feleségét egy részeg férfi Mohácson - közölte a Baranya Megyei Rendõr-fõkapitányság szóvivõje csütörtökön az MTI-vel.

  "Mindenki meg fog halni" - üvöltötte kezében egy késsel szerda este mohácsi lakásában a részég férfi.

 • Egy ötéves indiai kislány 74 kiló és 105 centi magas.

  Halálra eszi magát egy ötéves indiai kislány: már 74 kiló, pedig csak 105 centi magas.

  Heti étekadagja 10 kiló rizs - legalább -, 24 tojás, 6 liter tej, 5 kiló krumpli. Szülei alig 2 ezer forintnyi összeget keresnek hetente, így valósággal a szájuktól és másik két gyereküktõl kell megvonni a falatot, hogy falánk lányuk nyugton maradjon. Ha ugyanis nem kap enni, bõg, ordít, sikoltozik és még kövekkel is megdobálja szüleit.

 • Összeköltözést tervez Katy Perry és John Mayer

  Nehéz dolga van annak, aki megpróbálja átlátni Katy Perry viharos kapcsolatát aktuális párjával, John Mayerrel. A legutóbbi hírek szerint a két sztár megint együtt van, sõt, mostanra olyannyira komolyra fordult köztük a dolog, hogy már az összeköltözést tervezik.

 • Metrókocsikat indítanak nõknek!

  Szexuális zaklatás és a túlzsúfoltság elkerülése érdekében nõknek fenntartott kocsikkal indítanák el a csúcsidõben közlekedõ pekingi metrószerelvényeket.

  "Csúcsforgalom idején annyira zsúfolt a pekingi metróhálózat, hogy a hölgyek erejükbõl és termetükbõl adódóan sem képesek megharcolni a maradék állóhelyekért" - mondta Vang Csuo pekingi önkormányzati képviselõ.

 • Stewardess-ek a Playboyban

  Furcsa ám hatásos módját választották a mexikói stewardess-ek, hogy megbosszulják munkahelyük elvesztését és egyben megkeressék a villanyszámlára valót. Egy naptár elkészítése után, levetkõztek a nyuszis magazinnak.

 • Lopással vádolják a világhírû énekesnõt

  Arról már mi is hírt adtunk, hogy Madonna lánya belevetette magát az üzleti és divat életbe: saját ruha kollekciót dobott piacra Material Girl néven. A Triumph most azt állítja, hogy eredetileg ez az õ nevük és perre megy.

 • Christina Applegate-nél mellrákot diagnosztizáltak az orvosai

  A bbc.com információi szerint a mellrák korai stádiumát diagnosztizálták Christina Applegate-nél. A nagyérdemû számára leginkább Kelly Bundy-ként ismert harminchat éves színésznõ szóvivõje bizakodó nyilatkozatot tett:

  "Nincs veszélyben az élete. Követi az orvosok utasításait, és teljesen fel fog gyógyulni."

  Christina - akit múlt hónapban Emmy-díjra jelöltek legújabb szerepe miatt - jövõ hónapban részt vesz egy televíziós jótékonysági gyûjtésen, melynek bevételeit a rák ellenszerének kutatására fordítják.

 • Bebéék lefújták az esküvõt!

  Augusztusban lett volna az menyegzõ, amit végül elnapoltak - akkor még mindketten tagadták, hogy gondok lennének közöttük

  Egy évig úgy tûnt, minden a legnagyobb rendben van. Bebe és kedvese, Ági már az esküvõt tervezgették, a nagy napot végül azonban elhalasztották, s most úgy tûnik, sem most, sem késõbb nem fognak oltár elé vonulni, a fiatalok ugyanis szakítottak.

  A Back II Black frontembere és csinos táncoslány párja idén augusztusban mondta volna ki a boldogító igent, egy hónapja azonban bombaként robbant a hír: a menyegzõt lefújták.

 • Rendõrséget hívott, pedig anyja csak fürdeni küldte

  A rendõrségtõl kért kétségbeesetten segítséget egy 22 éves férfi Lengyelországban, mert anyja ki akarta takaríttatni vele a szobáját.

  A hatóság embereinek nem mondta meg, hogy pontosan mirõl van szó, csak annyit, hogy kínozzák.

  A rendõrök a megadott varsói címre száguldottak, ahol kiderült: az anya egyrészt fürdésre szólította fel "kisfiát", másrészt rendrakásra.

 • Cher lánya hivatalosan is férfivá válna

  Cher lánya bírósági úton kérelmezte, hogy hivatalosan is változtassák meg nemét és nevét.

 • Hordozható ágy, a természetbe?!

  Kényelem mindenekfelett

  "Kényelem mindenekfelett" lehetne a jelszava egy svájci cég új kreációjának, amely hordozható díványt kínál azoknak, akik teljes komforttal kívánják élvezni a természetet.

 • Kicsapongó élete vethet véget Jeremy Irons házasságának

  Az Oscar- és Golden Globe-díjas angol színész Jeremy Irons házassága feleségével, Sinead Cusackkal 34 év után nagyon úgy fest, hogy zátonyra futott. Neje már nem tudja tovább elviselni Jeremy folyamatos félrelépéseit.

 • Rajzfilmvígjáték készül a Csillagok háborújából

  Animációs vígjátéksorozatként tér vissza a képernyõre a Csillagok háborúja - értesült a Hollywood Reporter.

 • Apróval borította be a teljes útszakaszt a pénzszállító karambolja miatt

  187 ezer dollár (32 millió forint) értékben szállított ötcentes érméket az a teherautó, amely szerdán karambolozott egy floridai autópályán, és apróval borította be a teljes útszakaszt.

  A rendõrségi helyszínelõk szerint "fénylik azt út az ötcentesektõl, de még a pálya melletti füvet is elborítja az apró."

  A pénzzel kövezett közutat a helyszínelés idejére lezárták a forgalom elõl.

 • Egy meztelen nõ miatt okozott közúti balesetet

  Egy nõ áthajtott a piroson, és 5 autóval karambolózott. A balesetet azonban egy nem mindennapi dolog okozta: egy meztelen nõ vonta el a figyelmét, a hátsó ülésen.

  A 22 éves Teah Limitone a megszokott módon hajtott Floridában, a háta mögött egy meztelen nõvel. Egyszer csak furcsa hangot hallott hátulról, ezért a mögötte ülõ barátnõjéhez, Ayla Gabrielhez fordult, hogy megnézzen, minden rendben van-e vele.

 • Fabiciklis rekordkísérlet

  Fabiciklivel próbál újabb rekordot dönteni, pontosabban "alapítani" egy brit férfi: egy teljes órán át akar kerekezni.

 • Balhé volt az FTC - Hertha BSC meccsen!

  A Dárdai Pállal felálló Hertha BSC 2-0-ra gyõzött kedden a Ferencváros otthonában lejátszott felkészülési labdarúgó-mérkõzésen.

  A vendégek magyar válogatott középpályása - aki ezen az estén együttese kapitánya volt - végigjátszotta az összecsapást.

 • Fecskendõs támadások Urumcsiban!

  A biztonsági erõk fokozott jelenléte ellenére újabb fecskendõs támadásokat hajtottak végre az északnyugat-kínai Hszincsiang-Ujgur autonóm terület (Xinjiang Uygur Zichiqu) székhelyén, Urumcsiban - közölték szerdán kínai tömegtájékoztatási eszközök.

 • Beperelte a rendõrséget, hogy visszakapja a lábát

  Be kellett perelnie az ügyészséget egy férfinak, hogy visszakaphassa tõlük a lábát.Az eset az Egyesült Államokban történt és mûlábról van szó. Tulajdonosát egy pénteki utcai lövöldözés során öt találat érte, ebbõl egyet kapott a mesterséges végtag.


 • Beszeda Gábor mindent idejét új lakása rendberakásával tölti

  Beszeda Gábor szerint a természetgyógyászat csodákra képes, rendszeresen meditál, idõnként böjtöl, ezáltal sokkal jobban érzi magát.

  Az RTL Klub mûsorvezetõje néhány hete megvásárolta elsõ saját otthonát, ezért mostanában minden idejét a lakás csinosítgatásával tölti.

  "Imádok barkácsolni, fúrni-faragni. Új otthonomban van egy kis mûhelyem is, ezért jó néhány szerszámot be kellett szereznem."

 • LL Junior a lovag!

  A rapper meg fogja lepni kedvesét Valentin napkor, feltéve ha van neki. Ugyanis ez az a téma amirõl nem beszél, de arról, hogy sírt már lánynak, hogy fogadja vissza és, hogy imád szerelmet vallani arról szívesen beszél LL Junior.

 • Riksában született

  Riskában született egy lányka Pakisztánban, közlekedési dugóban, mert a rendõrség lezárt több utat az ország államfõjének utazása okán.

 • Arctörõ ütõper

  Arccsont törése miatt indított pert egy férfi az Egyesült Államokban a New York Mets baseballcsapata és az amerikai szövetségi liga ellen.

 • Magyar fotómodell hódította meg Kasza Tibi szívét

  Magyar fotómodell hódította meg Kasza Tibi szívét. A pár már évek óta ismeri egymást, de barátságuk csak most mélyült szerelemmé.

 • A Magna veheti meg az Opelt!

  A General Motors (GM) a dpa német hírügynökség értesülése szerint kész eladni az Opelt a kanadai-osztrák Magna autóipari beszállító vállalatnak.

  Az üzlet részleteit késõbb dolgozzák ki. A Magna az orosz Sberbankkal és GAZ autógyárral társulva kívánja megvásárolni az Opelt.

 • Hiúz támadta meg az embereket egy kocsmában!

  Betévedt a kocsmába a kis vörös hiúz, és megtámadott három vendéget, kettõt meg is harapott.

  Egy arizonai kocsmában hatalmas pánik tört ki, mindenki felugrált a székekre, az asztalokra meg a pultra, mert betévedt egy kis vörös hiúz, és támadásba lendült.

loading...