rss
adó 1 százalék gyermekvédelem támogatása adóbevalláskor
 • Soderbergh filmje "megfertõzte" a sztárokat

 • Share on Tumblr

  Már idén elkezdõdik Steven Soderbergh Contagion (Fertõzés) címû akcióthrillerének forgatása, amelynek szereposztásában egyre több sztár neve tûnik fel.

  loading...

  A variety.com értesülése szerint jelenleg Marion Cotillard és Kate Winslet szerzõdtetésérõl tárgyal a produkció. Matt Damon és Jude Law azonban már bekerült a szereplõgárdába.

  A Contagion Scott Z. Burns forgatókönyvébõl készül. A sztori egy halálos járványról szól, és stílusában nagyon hasonlít majd Soderbergh Traffic címû drogdrámájára.

  Az Oscar-díjas rendezõ egyébként éppen Knockout címû akciófilmjén dolgozik Antonio Banderassal, Michael Fassbenderrel, Ewan McGregorral és a harcmûvész Gina Caranóval.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Elhunyt Pavel Popovics volt szovjet ûrhajós!

  Elhunyt szerdán Pavel Popovics volt szovjet ûrhajós, aki az ûrhajózás történetében elõször végrehajtott páros ûrrepülés egyik résztvevõje volt.

  Popovics a Krímben, egy szanatóriumban halt meg, öt nappal a 80. születésnapja elõtt. Az ukrajnai születésû Popovics a negyedik szovjet ûrhajósként 1962. augusztus 12-én indult a világûrbe a Vosztok-4-es ûrhajó kabinjában.

 • Egy tajvani whisky kiütött három skótot

  Három skót whiskyt és egy angolt ütött ki tajvani párlat egy brit whiskyversenyen.

 • Amy ruháit a gyászoló rajongók kapták meg

  Édesapja az elhunyt énekesnõ több személyes holmiját is odaajándékozta az Amy háza elõtt gyászolóknak.

 • Fábry Sándor összetörte magát!

  Súlyosan megsérült Fábry Sándor. A showman a összetört bordákkal és egyéb sérülésekkel állt közönsége elõtt az Esti Showder legutóbbi felvételén.

 • A világûrbe küldi párját Katy Perry

  Ûrutazást ajándékozott születésnapjára párjának Katy Perry amerikai énekesnõ. A harmincöt éves Russell Brand színész-komikus rövid privát utazást tehet a világûrbe a SpaceShip Two fedélzetén.

 • Újabb ufo észlelés - videóval

  Újabb ufo észlelés - videóvalA vadászpilóta bevetés közben egy furcsa - azonosítatlan - repülőt látott. Elsőre a repülő előtt lebegett, majd néhány pillanat múlva a repülő mögé került. Olyan gyorsan történt mindez, hogy az egészről csupán néhány másodpercnyi felvétel készült a vadászrepülő fedélzeti kamerájával. A rendszeresen felbukkanó UFO -k kapcsán az országok védelmi szolgálatai, a honvédelmi szervek, a titkosszolgálatok sem adnak ki semmilyen közleményt sem. Vajon hogyan és mi történik egy - egy ilyen ufo észleléskor?

 • Nem ölik, csak dugják!

  Kéjnyögésekhez és -kiáltásokhoz riasztották a rendõröket Németországban a szextettesek mellett lakók. A jó fülû szomszédok azt hitték, hogy ölik egymást szomszédságukban, ezért elég hamar telefonáltak.

  A rendõrök villogva és szirénázva rögvest két autóval száguldottak a helyszínre, ahol azután nem életet mentettek, hanem "öltek": nemi élet átmeneti halálát okozták, és esetleg egy új életet hiúsítottak meg.

 • Egy fenyõfa nõtt ki a tüdejében!

  A férfi vért köpött, és éles fájdalmat érzett a tüdejében, így megmûtötték, és kiderült, hogy egy fenyõfa nõtt ki a tüdejében.

  A sebészek azt hitték daganattal állnak szemben, és nem akartak hinni a szemüknek, amikor operáció közben meglátták az öt centis fenyõfát az orosz férfi tüdejében. Hogy történhetett efféle horror?

 • 3700 forint egy bögre kávéért

  Ha koffein nem is, a kávé ára biztosan felrázza egy New York-i lánc vendégeit: az italkülönlegesség ugyanis 12 dollárt, vagyis 3700 forintnak megfelelõ összeget kóstál.

 • P. Diddynek egy idõben született gyermeke barátnõjétõl és szeretõjétõl

  Múlt héten, P. Diddy, polgári nevén Sean Combs divatbemutatóján az igazán szemfüles fotósoknak lehetõségük volt rá, hogy lencsevégre a rapsztár eddig sosem látott kislányát, a most 27 hónapos Chance-t.

  A csöppségrõl eddig soha nem jelentek meg fotók, sõt, ami azt illeti, P. Diddy múlt év októberéig nem is ismerte el, hogy Chance az õ gyermeke. A kislány ugyanis akkor fogannt egy ismeretlen nõtõl, amikor a rapper még együtt volt élettársával, Kim Porterrel, akitõl három gyermeke született, a fiatalabbak, az ikrek három hónappal fiatalabbak a kis Chance-nél.

 • Meggyilkoltak egy tizenévest - két fiatalkorú a tettes

  Két fiatalkorú megölte társát Hajdúnánáson - közölte Kelemen Éva rendõr hadnagy csütörtök este.

 • Sms írás közben csatornába esett

  Egy nyitva felejtett csatornanyílásba esett SMS-ezés közben egy kamasz New Yorkban.

  A könnyebb zúzódásokat és vágásokat szenvedett lány perrel fenyegeti a csatornázási mûveket, mert a munkások az ebédszünet idejére nem tették vissza a fedelet.

 • 700 millió zsebbõl

  A magyar származású világhírû filmproducer 2007 októberében nyitotta meg luxusüzletét a budapesti "Fashion Street"-en. Alig három év után most mégis bezárja kapuit - legalábbis ezt pletykálják széltében-hosszában a divatszakmában.

 • Megrongálták Mariah Carey csillagát

  Megrongálták Mariah Carey csillagátA Hírességek Sétányán hagyott nyommal üzentek az énekesnőnek és a világnak. Komoly kár nem keletkezett, viszont az énekesnő neve mellett hétfő éjjel megjelent kérdőjel több mindenre is utalhat. Feltehetően a szilveszteri leégésre célzott a filctollat ragadó elkövető, aki vagy megkérdőjelezi Carey hollywoodi csillagának létjogosultságát, vagy a művésznő pályájának folytatását, eme legutóbbi fiaskó miatt. És az is lehet, hogy egy “de miért” bukott ki az önjelölt graffitisből. Keddre eltávolították a nem kívánatos jelet, ami művelet potom 1500 dollárba került.

 • Virtuálisan pornószereplõk lehetünk!

  A férfiak hamarosan képesek lesznek pornóvideó nézése közben ugyanazt érzékelni, amit a filmben szereplõ férfitársuk. Ezt ígéri a RealTouch elnevezésû berendezés, amelyet a hét végén mutattak be Las Vegasban az éves szexexpón.

  A készülék egy tenyérben elférõ henger, amely szintetikus gumival van bélelve, benne sikosító-befecskendezõ, melegítõ és egyéb berendezésekkel. A gumin megfelelõ rés van egy bizonyos férfitestrész befogadására.

 • Éttermi mosogatóban fürdõzõ

  Xenia (Ohio állam) - Egy gyorsétterem mosogatójában fürdött meg egy férfi "szabályosan" - szappannal - az Egyesült Államokban.

  Az illetõ nem krónikus fürdõszobahiány miatt feküdt be a mosogatóba, hanem születésnapja alkalmából, tréfából. A fürdésrõl videofelvétel is készült, az étterem egy másik alkalmazottja vette fel a produkciót, amelyet azután a születésnapos kitett az internetre a saját honlapján.

 • Betiltották a szappanoperát

  Egy kolumbiai szappanopera miatt tiltakozik a venezuelai kormány. A sorozatban ugyanis egy „Kis Hugo” elnevezésû kutya szerepel, amely szerintük sérti az ország nemzeti büszkeségét, hiszen utalásként értelmezik Hugo Chavez elnök személyére.

 • Rúdtánc-fogásokat tanított a lányának Demi Moore!

  Demi Moore úgy gondolta, hogy átadja színészi tapasztalatait a lányának. A sztár a Striptease címû filmben sajátította el a rúdtáncolás fortélyait, és ezt egy nyilvános partin mutatta meg Rumernek.

 • Járókelõknek osztogatta euróit az idõs férfi

  A férfi nyugdíjas életének elsõ napját ünnepelte. Az adakozó öltönyben volt, nyakába pedig feliratot akasztott, amelyen tudatta, hogy nem munkanélküli, és nem is hajléktalan, ellenkezõleg, remekül van, és éppen ezért kívánja megajándékozni az embereket egy euróval.

 • Tizenkét hordó sör II. Erzsébetnek!

  Valóban a windsori kastély volt annak a több mint egy hektoliternyi sörnek a rendeltetési helye, amelyet II. Erzsébet dél-angliai rezidenciája kapott. Az a Windsori Kastély azonban sokkal profánabb funkciókat lát el, mint a világ legnagyobb lakott kastélya.

  A királyi lak személyzete kissé meglepõdött, amikor megérkezett a falakon belülre egy kamion 12 hordónyi sörrel. Aztán némi telefonálgatás rávilágított a szokatlan mennyiségû ital eredetére: a szállítólevélen szereplõ "Windsori Kastély" a rezidenciától nyolc kilométerre található sörözõ neve.

 • Újra csata dúlt Szõregen

  Szeged - Újra csata dúlt Szõregen vasárnap délelõtt, ahogy 1849 augusztusában: a IX. Nemzetközi Huszár és Hagyományõrzõ Találkozó öt országból érkezett több mint kétszáz hagyományõrzõ katonája elevenítette fel a szabadságharc egyik ütközetének eseményeit.

  Az egykori szõregi homokbánya helyén kialakított csatatéren a nézõk szakértõ kommentár mellett ismerkedhettek meg a csatához vezetõ események sorával, az ütközet történéseivel, de szó esett a korabeli fegyverek sajátosságairól és a mindennapi tábori életrõl is.

 • Robbie Williams UFO barát

  Robbie Williams imádja a kis zöld lényeket. A mostani bejelentésére azonban senki sem számított: az énekes felfüggeszti zenei karrierjét, és ufológusnak áll. Robbie vices fiú, de most nem egy tréfás pillanatában nyilatkozta ezt.
  A The Sun címû angol napilap számolt be elsõként a hírrõl, mely szerint Robbie állítólag megszállottan kutat a Földön kívüli élet után.A sztár rendszeres látogatója a városon kívül esõ, eldugott pusztaságoknak, ahol éjjelente arra vár, hogy fura zöld lényekkel találkozzon.

 • Melltartójával mentette meg életét

  Bécs - Melltartójával mentette meg az életét egy 24 éves nõ Ausztriában, miután lezuhant egy szikláról: a fehérnemût rádobta egy drótkötél-felvonó kocsijára, hogy tudassa hollétét.

  Az amerikai turistát eltûnése után hegyi mentõcsapatok keresték ugyan, ám rossz irányban, és két nap után, gondolva, hogy úgyis halálát lelte, felhagytak a mentéssel. A nõ sérülése miatt képtelen volt járni és összesen hetven órát töltött az igencsak fagyos éjû terepen, amikor levette melltartóját és sikeresen rádobta egy felvonóra.

 • 180-an élnek egy fedél alatt - nagy a család

  Nem mindennapi famíliája van egy 67 éves indiai férfinek: 39 feleségétõl 94 gyermeke született és már 33 unokája is van.

 • Kutatók a kínai jeti nyomában

  Kínai kutatók egy csoportja külföldi segítséget kér azért, hogy újabb expedíciót indíthassanak az ország "jetije", a helyben jeren vagy vadember néven ismert lény felkutatására.

 • Pénisz alakú tojást tojt a tyúk - fotóval

  Húsz éve nevel tyúkokat, egy horvát gazda, de ilyet még õ sem látott: pénisz formájú tojást hagyott hátra az egyik szárnyasa.

 • Vöröshajúak találkoznak Hollandiában

  Hága - Vöröshajúak napját hirdették meg Hollandiában szeptember 7-re.

  A "Redheadday" nevû rendezvénye 2500 rõthajú férfit és nõt várnak a világ 15 országából. Az érintetteken kívül ott lesz 7500 barátjuk, illetve rajongójuk is.

 • Párosával engedik haza a nyolcasikreket!

  Hazaengedtek a kórházból két kisfiút a január végén koraszülötten világra jött kaliforniai nyolcas ikrek közül.

  Kedd éjszaka fotósok és kíváncsi szomszédok gyûrûjében gördült be az édesanya, Nadya Suleman új házának garázsába az autó, amivel a 2,27 kilógram súlyú Noah és az ugyanakkora Isaiah érkezett.

 • 320 millió forintnyi bírságot halmozott fel egy notórius gyorshajtó Brazíliában

  A férfi Sao Paulóban száguldozott és hajtott át piros lámpákon, ám a hatóság eddig nem tudott fellépni ellene, mert korábban sohasem a saját nevére bejegyzett autóval közlekedett. Legutóbb viszont igen, egy 12 éves, kb. 1 millió forintot érõ kocsival állították meg szabálytalankodás miatt a rendõrök.

 • Még mindig sportol 105 évesen a német férfi

  Szombaton ünnepli 105. születésnapját Németország legidõsebb, ma is aktív golfjátékosa, a münsteri Alfred Koch.

loading...