2024.04.19. - Emma

Elton John szerint Jézus meleg volt!

Elton John legújabb kijelentései legjobb esetben megosztók, legrosszabb esetben botrányosak. Bár elképzelhetõ, hogy egy kis hírverésre szeretne szert tenni, ugyanis már rég hallatott magáról a bulvársajtóban. A legutóbbi interjúban nem csak szokatlan vallási nézeteit tette közre, de beszámolt szerelmi csalódásairól, és kábítószer fogyasztásáról.
Elmondja, hogy mindig a fiatalabb férfiakra bukott. "Fojtogattam õket a szeretetemmel, utaztattam õket, megpróbáltam ismertetni velük a világot. Drága ékszerekkel és ruhákkal halmoztam el õket, vagy autót vettem nekik. Nem dolgoztak, én tartottam el õket. Többször követtem el ezt a hibát, és fél év után már unatkoztak, és utáltak engem. Nem szándékosan, de elvettem az önbecsülésüket." A legendás zenész elmondása szerint nem tud ellenállni a kábítószernek, így inkább teljesen elkerüli.

"Van, akinek egy gramm kokain egy hónapig kitart, de nekem kell az egész egyszerre, utána meg még több. A végén az egész csak a depresszióhoz vezet." A kereszténységrõl így vélekedik Elton John: "Szerintem Jézus egy nagyon empatikus, szuper-intelligens meleg férfi volt, aki átérezte, az emberek problémáit." Elton évek óta megmutatja saját emberbarát oldalát, rengeteget jótékonykodik, elmondása szerint, hogy vezekeljen azokért az évekért, amikor drogfüggõ volt.