2024.03.28. - Gedeon, Johanna

Defibrillátort a vibrátor mellé!

Tévedés azt gondolni, hogy a vibrátorok a prostituáltak által leggyakrabban használt szexuális játékszerek. Tévedés azt gondolni, hogy a vibrátorok a prostituáltak által leggyakrabban használt szexuális játékszerek.
Legalábbis nem abban a luganói bordélyban, amelynek tulajdonosai szerint alkalmazottaik kénytelenek defibrillátort használni a szexpartik közben – idõskorú ügyfeleik életének megmentéséért.

Nemrég egy nyugdíjas elhunyt az egyik luganói bordélyban, miután impotencia elleni gyógyszert vett be, és így akart elmerülni a szex örömeiben. Az esetet több hasonló követte, egyesek szívroham miatt halállal végzõdtek. Hogy a negatív reklámot elkerülje, a bordély defibrillátorokat szerzett be, és kiképezte az alkalmazottait az elsõsegély technikáira, többek között ennek az orvosi eszköznek a használatára.

A defibrillátor elektromos sokkot közvetít a szív felé, így szabályozza annak ritmusát. Úgy tûnik, a helyi orvosok is bátorítják ennek a biztonsági intézkedésnek a bevezetését a bordélyokban.