rss
adó 1 százalék gyermekvédelem támogatása adóbevalláskor
 • Összeillik Kustánczi Lia és Majka?

 • Share on Tumblr

  Kustánczi Lia és Majka egy párt alkotnak. "Románcuk" hamarosan a képernyõn lesz látható, ugyanis együtt vezetik a Viasat3 Bár címû valóságshow-jának második szériáját.

  "A párost több ismert ember közül választottuk ki. A produkció mûfajához Majka és Lia karaktere, stílusa illett a legjobban" - árulta el Varró Balázs, a Viasat3 PR-vezetõje.

  "Életem második castingján vettem részt. Szerencsés vagyok, hiszen már az elsõ ehhez hasonló megmérettetésemkor is sikerrel jártam, amikor is az Ötös csatornánál kaptam lehetõséget."

  loading...

  "Sok kritikát kaptam, de leginkább jó tanácsokkal láttak el a szakértõk" - mesélte Lia.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Kontaktlencsét kapott egy macska Nagy-Britanniában

  Az ok: a szemüveg állandóan leeshetett volna róla.

  A valódibb ok: megromlott a 15 éves állat látása szemhéjbefordulás - entrópium nevû betegség - miatt.

  Ernest, a kandúr már jó ideje ki se nyitotta szemeit, ám miután megkapta kontaktlencséit, ismét nézeget - adta hírül a Sky News brit sajtóorgánum.

 • Eva Mendes a futásnak köszönheti bombaalakját

  Eva nem tud ellenállni a finom falatoknak, de a rendszeres testmozgásra mégsem tudja rászánni magát.

  A hollywoodi sztárok közül sem mindenki fitnesz rajongó. A szexi díva kondizik, de hetente csak egyszer.

  Eva szerint ugyanis unalmasak a konditermek.

  "Hányinger fog el, ha arra gondolok, hogy valami borzalmas techno zenére ugráljak egy taposómalomban" - indokolta a fitnesz iránti ellenszenvét a sztár.

 • Kutyás szexet kínált

  Prostitúcióért tartóztattak le egy gimnáziumi tanárt, aki nem lányokat futtatott, hanem kutyákat. Phoenix egyik iskolájában tanító professzor mellett sikerült már másnap kézre keríteni az állatok idomárját is, aki arra tanította be a kutyákat, hogy emberekkel közösüljenek.

 • Újra csata dúlt Szõregen

  Szeged - Újra csata dúlt Szõregen vasárnap délelõtt, ahogy 1849 augusztusában: a IX. Nemzetközi Huszár és Hagyományõrzõ Találkozó öt országból érkezett több mint kétszáz hagyományõrzõ katonája elevenítette fel a szabadságharc egyik ütközetének eseményeit.

  Az egykori szõregi homokbánya helyén kialakított csatatéren a nézõk szakértõ kommentár mellett ismerkedhettek meg a csatához vezetõ események sorával, az ütközet történéseivel, de szó esett a korabeli fegyverek sajátosságairól és a mindennapi tábori életrõl is.

 • Tóth Vera zaklatta volt barátját

  Tóth Vera (22) nem bírta elviselni, hogy egykori szerelme, Dobos András egy másik nõ mellett találta meg a boldogságot, ezért zaklatta a szerelmespárt...

 • Rendõrséget hívott, pedig anyja csak fürdeni küldte

  A rendõrségtõl kért kétségbeesetten segítséget egy 22 éves férfi Lengyelországban, mert anyja ki akarta takaríttatni vele a szobáját.

  A hatóság embereinek nem mondta meg, hogy pontosan mirõl van szó, csak annyit, hogy kínozzák.

  A rendõrök a megadott varsói címre száguldottak, ahol kiderült: az anya egyrészt fürdésre szólította fel "kisfiát", másrészt rendrakásra.

 • Twitterezõk: hamarabb szakítanak, többet maszturbálnak

  Az OKCupid nevû amerikai társkeresõ folyamatosan kérdésekkel zaklatja/szórakoztatja többmillió felhasználóját, majd a hatalmas mennyiségû adatból jó esetben vicces és izgalmas összeállításokat közölnek blogjukban. Legfrissebb posztjuk több váratlan összefüggésre mutat rá, ezek közül a legérdekesebb talán az a rész, amely a Twitter felhasználóival foglalkozik.

 • Fõleg tablettával védekeznek a nõk a nem kívánt terhesség ellen

  Fõként tablettával védekeznek az amerikai nõk a nem kívánt terhesség ellen, de a washingtoni kormányzat öt év óta elsõ, e témában készült összehasonlító jelentése szerint más országokban jóval népszerûbb ez a módszer.

 • Nicole Kidman-nel is találkozhatunk a Madame Tussaud's-ban

  Új Nicole Kidman-bábu került a londoni Madame Tussaud's múzeumba - írja a Stuff.co.nz. A színésznõ most a múzeum legújabb, Téli Csodaország címû kiállításának része lesz.

  Az életnagyságú viasztesten négy hónapig dolgoztak a hozzáértõk, és egy hosszú, piros ruhába bújtatták, hogy "hangsúlyozzák vele gyönyörû alakját, amit világszerte nõk milliói csodálnak" - indokolt a múzeum sajtósa.

  A téli kiállításon a fagyöngy alatt vállalkozóbb kedvû látogatók talán meg is csókolhatják a hasonmást.

 • 2042 után megszûnik a fehér többség az Egyesült Államokban

  Washington - Nem lesz már fehér többség az Egyesült Államokban a 2042-es évtõl egy kormányzati tanulmány szerint. Ez nyolc évvel hozza elõbbre a váltás idõpontját, mint egy korábbi, 2004-es becslés jósolta.

  Az ország történelme során folyamatosan a sokféleség irányában fejlõdött, de ez a folyamat az utóbbi idõben felgyorsult, mivel a bevándorlás és a születésszám magasabb a nem fehér - elsõsorban a dél-amerikai származású, spanyolajkú - etnikumok körében.

 • Tévutas: a város stimmelt, csak a földrész nem

  Sydney (Kanada) - Úticélja szerint jó városba érkezett, csak éppen rossz földrészre egy argentin turista: az ausztráliai Sydney helyett a kanadaiba, azaz a világ átellenes felére.

  A hölgy többszöri átszállással jutott el a mára elég álmos életû, hajdani bányász- és acélipari városba - a pezsgõ ausztrál megapolisz helyett -, ám csak az utolsó útszakaszon kezdett neki gyanús lenni a dolog.

 • Dolly Parton: 65 évesen jött az intim tetoválás

  Megint változtatott természet adta külsején Dolly Parton, csak ezúttal nem a plasztikai sebészével, hanem egy tetoválómûvésszel.

 • 67 évesen lett apa Steve Martin

  Elõször lett apa a 67 esztendõs népszerû amerikai filmszínész, Steve Martin.

 • Véget ért a szerelem Palvi Barbi és a One Direction sztárja között

  Véget ért a szerelem Palvi Barbi és a One Direction sztárja közöttA gyönyörű, fiatal, magyar modell-lány románcának vége. Palvin Barabara, a Victoria\'s Secret fehérneműmodellje a hírek szerint szakított. Nem mással, mint az ünnepelt One Direction angol fiúbanda tagjával, Niall Horannel. Horan és Palvin Barbi még a múlt év végén bukkant fel egymás társaságában partikon, filmbemutatón. A bulvársajtó azonnal ráharapott a lehetséges szerelmi történetre, amit valójában egyikük sem erősített meg. Sokan elkönyvelték magukban, hogy a magyar, tehetséges kapcsolatépítő modell eggyel feljebb jutott a nemzetközi sztárvilág ranglétráján.

 • Megint a taxiban felejtettek egy hegedû ritkaságot!

  A globális helyzetmeghatározónak köszönheti egy zenész, hogy újra magához ölelhette XVIII. századi hegedûjét, amelyet óvatlanul egy New York-i taxiban felejtett.

  A dél-koreai muzsikus a hangszerén kívül hitelkártyáját is az autóban hagyta, de a taxitársaság jármûvei fel vannak szerelve a hely meghatározására alkalmas eszközzel, így rövid idõn belül megtalálták a sofõrt.

 • Lassan állt el a tévé elõl, farba lõtte apja

  Oregon (Wisconsin állam) - Túl lassan állt el a tévé elõl egy 9 éves fiú, ezért farba lõtte apja légpuskával.

  Az eset az Egyesült Államokban történt, az apa nem verte nagydobra. A gyerek viszont megírta egy iskolai fogalmazásban a - megfogalmazása szerint - "fájdalmas délutánt apuval, amikor meglõtt légpuskával".

 • 1200 kilométeren át repesztett jogsi nélkül a durcás tini

  Elkötötte szülei kocsiját, miután összevezett barátnõjével és meg sem állt a szomszédos országig.

 • Janet Jackson anya lesz?

  Janet Jackson egy rádióban készített riport során tudta meg, hogy terhes! Nagyon elcsodálkozott, amikor a KIIS-FM rádióban a riporter a férje egy állítólagos korábbi nyilatkozatára utalva azt mondta, hogy Jackson hamarosan anyai örömök elé néz.

  A riporter azt állította, Jackson férje Jermaine Dupri azt nyilatkozta, feleségével családot alapítanak, amint befejezi aktuális turnéját. Jackson erre visszakérdezett, hogy mikor is mondta ezt a férje. A riporter csak ennyit mondott: "Azt hiszem készen áll arra, hogy apa legyen".

 • Játékautomatán elverte nagyanyja dugipénzét egy kamasz fiú!

  Játékautomatán elverte nagyanyja padláson rejtegetett 16 ezer euróját (4,2 millió forint) egy kamasz fiú a nyugat-ukrajnai Ternopil megyében.

  A Zalezci nevû kisvárosban élõ idõs nõ a padláson elrejtve, befõttes üvegben tartotta a külföldön dolgozó lányától kapott pénzt. Tizenkilenc éves unokájának feltûnt, hogy nagyanyja mindig pénzzel jön le a tetõtérbõl, ezért megkereste a rejtekhelyet, elvett pár száz eurót és elköltötte - jelentette az UNIAN hírügynökség.

 • Nõ helyett fiú volt az aukciós modell

  Gyönyörû nõ helyett nem gyönyörû ifjú fogadta azt a férfit Németországban, aki internetes árverésen megnyerte egy "varázslatos éj" ígéretét.


 • Apa lett a világ legmagasabb embere

  Peking) - A világ legmagasabb embereként számontartott, 2,36 méter magas Pao Hszi-sunnak (Bao Xishun)4,2 kilogrammos gyermeke született - adta hírül a pekingi sajtó.

  Az 57 éves férfi szeretné, ha gyermeke legalább olyan magas lenne majd, mint õ, hogy egy napon kosárlabdacsillag válhasson belõle.

 • Szexi naptárat készített Cheryl Cole

  Cheryl Cole ismét bizonyítékát adta szexi naptárjával, hogy az angol nõk is gyönyörûek.

 • Seagal kikezdett Jim Carrey kedvesével

  Az akcióhõs egyre kényelmetlenebbül érezheti magát a bõrében: egy tizenkét évvel ezelõtti interjú bukkant fel a napokban, amelyen a volt playmate, Jenny McCarthy nyilatkozik terhelõen a színésszel kapcsolatban.

 • Elhunyt a világ legidõsebb férfija

  138 éves korában meghalt a világ legidõsebb férfija - jelentette be szerdán az aggastyán családja az India nyugati részén lévõ Dzsaipurban.

  Habib Miyan, aki hétfõn hunyt el, bekerült az indiai Limca címû rekordok könyvébe is. Bár soha nem tudott bemutatni hivatalos születési bizonyítványt, ami tanúsíthatta volna idõs korát, de saját bevallása szerint 138 éves volt.

  Nyugdíjra jogosító okmányai szerint viszont 1879 május 20-án született: eszerint idén lett 129 éves.

 • Vanessa Williams bekapcsolódik a Született feleségekbe

  Vanessa Williams jövõ õsztõl bekapcsolódik a Születet feleségek címû tévésorozatba.

 • Sminkkészlete miatt szorult be a szemétledobóba egy nõ

  Tûzoltókat kellett hívni egy nõhöz, akire hosszas várakozás után egy szomszédja talált rá: a lábaival kapálózott a szemétledobóban, egy szál pólóban.

 • Börtönbüntetésre ítéltek, mert farmernadrágban dolgozott

  Börtönbüntetésre ítéltek Malajziában egy taxisofõrt, mert farmernadrágban dolgozott.

  A délkelet-ázsiai országban törvény szabályozza, hogy a taxisofõröknek munka közben fekete nadrágot, fehér inget és cipõt kell viselniük, szó sem lehet farmernadrágról, papucsról vagy szandálról.

 • Távkapcsolatban él Iszak Eszter

  Elszólásból derült ki, hogy a zenész távkapcsolatban él Iszak Eszterrel. A Nagy Duett vasárnapi adásában véletlenül szólta el magát Liptai Claudia, hogy Dobrády Ákos egy ideje a festõi Rómában tengeti hétköznapjait.

 • Saját megerõszakolását rendezte meg

  Saját magát kötözte és vagdosta meg egy angol nõ a kocsijában, méghozzá olyan „szakértelemmel”, hogy a helyszínre érkezõ rendõrök elõször hittek is neki, amikor elmondta, hogyan rabolták el és erõszakolták meg.

  A 40 éves chelmsfordi Michaela Brittonra a saját lánya talált rá az autójában, megkötözve és véresen. A lány azonnal hívta a rendõrséget, és a helyszínre kiérkezõ nyomozóknak az asszony azt mondta, hogy egy az anti-terrorista csoportban dolgozó rendõrtiszt zsaroló leveleket írt neki, majd ezután elrabolta, megkötözte és megerõszakolta õt.

 • Elfogták a telefonfülkék perselyeit fosztogatókat Miskolcon!

  Rendõrkézre került az a csapat, amely utcai telefonfülkék perselyeit fosztogatta Miskolcon és a város környékén.

  A huszonéves fiatalok autójában több ezer forintnyi fémpénzt találtak, illetve speciális szerszámokat, amelyekrõl nem tudtak elszámolni.

loading...