2024.04.20. - Tivadar

Whitney Houston a cigaretta rabja

Whitney Houston turnéjának sajtósa azt a magyarázatot ajánlotta az énekesnõ gyenge teljesítményére múltkori koncertjén, hogy Whitney nem hajlandó lemondani a dohányzásról. Új albumának népszerûsítése érdekében ausztráliai turnéra indult, de a fellépéseket a kritikusok és a rajongók egyaránt élesen bírálták.
A koncertre látogatók azt mondják, alig tudja befejezni Whitney a szettjeit. Egy brisbane-i koncertet állítólag végig köhögött, többször kellett szünetet tartania, miközben sokan egyszerûen kisétáltak a koncertrõl. Szóvivõje tagadta a rossz egészségügyi állapotról szóló pletykákat, de a koncert sajtó felelõse elmondta, hogy Houstonnak légzési nehézségei van, mert nagyon sokat dohányzik.

"Whitney cigizik, és én nem mondhatom meg neki, hogy szokjon le, mert úgysem hallgatna rám. Más káros szenvedélye nincs, de errõl nem hajlandó lemondani. Õ meg van elégedve a koncertekkel, de azt is tudja, hogy a hangja már nem a régi. A pénzre azonban szüksége van, ez Whitney, a hibáival együtt." Azt is elmondta a menedzser, hogy az r’n’b díva a vallására támaszkodik, ez ad neki erõt a fellépésekhez.