2024.03.28. - Gedeon, Johanna

Király Viktor exe: a család tehet a szakításról!

Néhány hónapja nincs már együtt a Megasztár gyõztese és a csinos modell, Laura, aki most meghökkentõ állítással állt elõ: Király Viktor családját, pontosabban annak nõ tagjait okolja szakításukért. Máig tartana boldog kapcsolata Király Viktorral, ha a fiú családjának nõtagjai befogadták volna õt - állítja Tóth Laura modell. Király Linda megdöbbent a kijelentésen, már csak azért is, hogy ennyi idõvel a szakítás után hozakodott elõ a modell ilyesmivel.
Linda állítja: õ kedvelte Laurát, többször együtt vásárolgattak, kávéztak, sõt, õ bátorította Viktort, hogy komolyan foglalkozzon a lánnyal. Linda szerint édesanyjuk is kedvelte a modellt, mondogatta is, milyen szép pár õ és Viktor. Linda úgy véli, csak arról van szó, hogy Laura utólag okokat keres és bennük látja a hibát.

Király Viktor ugyancsak meghökkent volt párja állításán. Közölte, kissé mérges Laurára, hiszen megszegte megállapodásukat, miszerint a szakítás tényén túl másról nem beszélnek. Erre most butaságokat nyilatkozik. A kapcsolatuk elején mindenki szerette õt a családban, de megváltozott, és ezt a többiek is észrevették. Úgy érezték, éppen õ az, aki el akarta szakítani Viktort a családjától - mondta el Király Viktor a Napi Ászban.

November végén zárult le fél éves szerelem után Király Viktor és Laura kapcsolata - mint a megasztár nyilatkozta, többszörös viták és ajtócsapkodások után.

Elmesélte, nem egy harmadik személy volt a válóok, hanem hogy olyan problémák adódtak kettejük között, amit nem tudtak megoldani. Végül Viktor hozta meg a fájdalmas döntést: nincs tovább.

Nagyon sajnálta a történteket, hiszen korábban azt tervezte, hogy összeköltöznek Laurával.

Viktor elmondta azt is, nincs könnyû dolguk, hiszen még egy társaságba is járnak a volt párjával, gyakran látják egymást. Idõ kell a helyzet megfelelõ kezeléséhez.

Király Linda egyébként nem sokkal késõbb nyilatkozott a témában, és elmondta, õ kedvelte az öccse exbarátnõjét.

Nem titkolta, õ nem tudja pontosan, mi történt, nem is szeretne belefolyni Viktor magánéletébe, de neki nem tûnik úgy, hogy a testvérét komolyan megrázta volna a szakítás.

Laura pedig február elején kamera elõtt vallotta be, hogy nehezen dolgozza fel a szakítást, még le is fogyott a szerelmi bánattól. Tömör és tartalmas kapcsolatként jellemezte a szerelmüket Viktorral.