2024.03.28. - Gedeon, Johanna

Johnny Depp és Vanessa Paradise közös filmben

Johnny Depp és Vanessa Paradise közös filmben
Bár eleddig Johnny Depp ügyesen megkímélte magánéletét a bulvársajtótól, elképzelhetõ, hogy egyik soron következõ filmje miatt mégis reflektorfénybe kerül a családja.

Johnny Depp párjával, a francia színész-énekesnõ Vanessa Paradise-szal együtt leszerzõdött az American Lover címû dráma fõszerepére. A francia feminista, Simone de Beauvoir és az amerikai novellaszerzõ Nelson Algren viharos kapcsolatának igaz történetét feldolgozó drámát Lasse Hallstrom rendezi majd.
A direktor korábban a Csokoládé és a What’s Eating Gilbert Grape címû filmekben már dolgozott együtt Johnny Deppel.

Az American Lover felvételeinek kezdete még meglehetõsen bizonytalan. Depp jelenlega The Tourist címû filmet forgatja Angelina Jolie társaságában, nyár elejétõl pedig A Karib-tenger kalózai negyedik részét rögzítik.

A rendezõ, pedig momentán Hallström pedig a Nicole Kidman és Gwyneth Paltrow fõszereplésével készülõ Danish Girl címû drámát készíti elõ, melynek rendezõi székét az utolsó pillanatban vette át Thomas Alfredson-tól. Így legkorábban is idén év végén, a jövõ év elején kezdhet el forogni az American Lover kamerája…

½Vanessa egy vérbeli feminista bõrébe bújik, én pedig Nelson Algrent alakítom, aki egy igazi macsó. Tisztára mint az életben…½ – viccelõdött Johnny Depp a készülõben lévõ produkció kapcsán.