2024.04.25. - Márk

Utálja barátja Britney Spears zenéjét

Egy diszkóban csendült fel Britney Spears egyik száma, ami nem tetszett a barátjának, Jason Trawicknek. A fiú kijelentette, hogy utálja ezt a dalt, és különben is, túl hangosan énekel a sztár.
Britney Spearsnek számos rajongója van a világ minden pontján. Szinte hihetetlen, de a barátja nem tartozik ebbe a körbe. Jason Trawick, aki az énekesnõ ügynöke is egyben, nyilvánosan kritizálta az egyik számot az egyik diszkóban. Egy szemtanú szerint a fiú a barátaival ment el szórakozni, és mindaddig jól is érezték magukat, amíg meg nem szólalt a Toxic címû dal. Ekkor Jason jól hallhatóan elkezdett morogni a többieknek: utálom ezt a számot! A srácok jót nevettek a dolgon, és tovább beszélgettek, de Trawick nem hagyta abba.

"Nem értek egy szót sem a beszédetekbõl, túl hangosan énekel" - célzott gúnyosan Britney énekhangjára. Tény, hogy a dal valóban nem a legigényesebb mû a zeneirodalomban, de a nyíltan kritizáló férfi nem volt túl elegáns a barátnõjével szemben. Otthon valószínûleg magyarázkodnia kell, hiszen a sztori több lapban is megjelent.