2024.04.25. - Márk

Rippelék levetkõznek a kameráknak

Rippel Feri büszke feleségére, és ezt nem titkolja a nagyvilág elõtt. Vivient már profi fényképész is fotózta, de kiderült, olykor a boldog férj kapja kezébe a kamerát, hogy megörökítse párját.
Hatezer-háromszázhatvanhárom kép. Ennyi készült eddig Rippel Ferenc és Vivien közös életében, és ennek jelentõs részét teszik ki azok, amelyeken az artista fivérek idõsebbik tagja intim helyzetekben kamerázta feleségét. Az erõmûvész errõl az RTL Klub mai Esti Showderének felvételén beszélt Fábry Sándornak. A Borsnak sikerült megszereznie néhány pikáns fotót a családi archívumból.

– Vivit akkor ismertem meg, amikor szépségkirálynõ-választáson indult, és benne voltam a zsûriben. Azóta szeretem, és arra törekszem, hogy minden közös pillanatot megörökítsek. Szerencsére a digitális fényképezõgépek korában ez egyáltalán nem nehéz feladat. Bármerre jártunk a világban, folyamatosan kattintgattunk és egymásról is készítettünk fotókat – mesélte lapunknak Rippel Feri, akinek párja már egy férfimagazin címlapján is megmutatta pompás testét.

Rippel Feri nagyon büszke rá, hogy kedvese az otthoni fotókon is ugyanolyan csinos, mint azokon, amelyeket hivatásos fényképész készített róla.

– Szerencsére Vivi adottságai csodálatosak. Kicsit kreolos a bõre, és az arca is olyan szép, hogy szinte bármikor címlapképes lenne – mondta csillogó szemmel, majd hozzátette, elõfordul, hogy a fényképezés finom erotikába torkollik.

– Nem minden fotózás fejezõdik be azzal, hogy elrakjuk a kamerát, olykor van folytatás is: felrakjuk a képeket a számítógépre, nézegetjük, egymásra hangolódunk és egy finom szeretkezéssel zárjuk az estét – elevenítette fel az intimpillanatokat az erõmûvész.