2024.03.28. - Gedeon, Johanna

Rúdtánc-fogásokat tanított a lányának Demi Moore!

Demi Moore úgy gondolta, hogy átadja színészi tapasztalatait a lányának. A sztár a Striptease címû filmben sajátította el a rúdtáncolás fortélyait, és ezt egy nyilvános partin mutatta meg Rumernek.
Igazán különleges lehetett a Los Angeles-i Chateau Marmont hotelben rendezett parti. A hollywoodi sztárokat is felvonultató estélyen megjelent például Demi Moore a férjével, Ashton Kutcherrel és 21 éves lányával, Rumerrel, akik egy idõ után a színpadon termettek. A színésznõ egy hirtelen ötlettõl vezérelve azt találta ki, hogy megtanít egy-két trükköt a rúdtánchoz, és megmutatja gyermekének a fortélyokat. Egy szemtanú szerint Moore egyszer csak ott termett a rúdnál és különbözõ figurákat mutatott be, amit Rumer leutánzott.

Demi 1996-ban a Striptease címû filmben már megmutatta a bájait és néhány fogás ezen a területen, valószínûleg azt gondolta, hogy átadja tapasztalatát a lányának is. Rumer állítólag vidáman követte anyja utasításait, és önbizalmat adott neki az is, hogy a nézõtérrõl Jennifer Aniston és Leonardo DiCaprio is lelkesen biztatta. Aniston egyébként egyfajta sportágnak tartja a rúdtáncot, õ maga is szívesen csinálja ezt a testmozgást fitneszedzések helyett.