2024.04.19. - Emma

Ölt a szépsége

A 13 éves manchesteri lányt terrorizálták és állandóan megverték osztálytársai. Egy napon elkeseredettségében felakasztotta magát.
13 éves lány volt, a manchesteri Lowton High School diákja. Kedvessége és szépsége miatt naponta megverték, megalázták az iskolában, egy idõ után pedig más osztályok tanulói is sportot ûztek abból, hogy megverjék Poppyt.

Közben persze nem csak fizikailag, de érzelmileg is folyamatos terror alatt tartották: többek között például azt terjesztetták róla, hogy vonzó külsejét kihasználva fûvel-fával ágyba bújik, de valójában egyáltalán nem jó vele a szex, mivel teljesen frigid. A valóságban Poppy természetesen szûz volt, és még az elsõ igazi csókon sem esett át.

Poppy egyik délután, múlt héten úgy tért haza az iskolából, hogy már tudta, többet nem akar szembenézni támadóival. A szobájába ment, hogy elkészítse a leckéjét, ehelyett azonban erõs kötelet készített lepedõjébõl, és felkötötte magát. A szülei csak a zajra lettek figyelmesek, és a szobába lépve kétségbeesetten próbálták megnyugtatni a lányt, ám Poppy útban a kórház felé, a mentõautóban életét vesztette.