2024.04.19. - Emma

A roma showman szerezte meg a jogokat

Gáspár Gyõzõ boldog: Michael Jackson-koporsókat kap

Nemcsak a képernyõre tér vissza újra Gyõzi, hanem exkluzív termékekkel is betörni készül a piacra - Az egykori showman-nek ugyanis sikerült megkapnia a jogokat egy különleges koporsó forgalmazásához.
Gáspár Gyõzõnek az édesapja is foglalkozott koporsó-forgalmazással, már 1987 óta - Nógrád megyei házuk pincéjében alakította ki kis szövetkezetét. Gyõzi hetedikes kora óta öccsével együtt segédkezett a papának. Az utóbbi idõben Gyõzõ is ebbõl szeretne megélni, de már csak nagykereskedõkkel igyekszik üzletelni. Szeretne boltot is nyitni, és hogy partnerei meg legyenek elégedve azzal, amit árul.

Bár sokan kritizálták, úgy tûnik, Gyõzõnek a kisujjában van a szakma. Számos koporsófajtát felsorol, amellyel szolgálni tud, vannak C kategóriásak is, ami luxusnak számít, ide tartoznak az amerikai típusú, drága alapanyagú koporsók. Szeretné, ha a csúcsminõségûeket a nevével is fémjeleznék.

Gáspár Gyõzõ elárulta titkát is: hamarosan kizárólag õ forgalmazhat hazánkban exkluzív Michael Jackson-féle koporsót, mely óarany és kékkel van kibélelve. Megkapta a jogokat, két darab már úton is van Magyarországra. A show is újra indul hamarosan, de már Gyõzõ-show néven, és az igazi Gáspár családot bemutatva - újságolta el a sztár az Epizód magazinnak.

Bár korábban olyan hírek terjedtek el, hogy Gyõzõék nemet mondtak egy újabb televíziós szereplésre, mostanra az egykori showman nem tagadja, jól jön nekik a pénz, ezért ismét kamerák elé állnak.

A csatornája nem ereszti el Gyõzõt, ha nem muszáj, mert "speciális figura" - fogalmazott nemrég az RTL Klub vezetõ mûsorainak producere, Herman Péter.

A Gáspár család feje azonban már hónapok óta inkább civil foglalkozásából igyekszik fenntartani a famíliát. Mint nemrég elmondta, szerényebb körülmények között élnek, és annyira az ismertség sem hiányzik nekik.

Úgy véli, tisztességes, de kissé morbid üzletbe vágott, amikor koporsókat kezdett forgalmazni. Háromszáz négyzetméteres, salgótarjáni házukat egy száz négyzetméteresre cserélték a várostól távolabb.

Gyõzõnek elege lett abból, hogy irigylik - már csak a lányok járnak iskolába Salgótarjánba, de legalább most olyan helyen élnek, ahol megbecsülik õket.

Pár hónapja egyébként nemcsak a családfõ, hanem Bea asszony is dolgozik. Régóta vágyott arra, hogy kitanulja a sminkes szakmát - elment egy tanfolyamra, ahol ügyesnek bizonyult.

Gyõzi nemrég elmondta, azt tervezik, hogy nejének is nyitnak egy kis saját üzletet. Nagyobb lányuk, Evelin egy kéttannyelvû gimnázium tanulója, de már a kis Virág is az iskolapadot koptatja.