2024.04.25. - Márk

Törött lábbal is szexelt a magyar gasztrokibic

Meghökkentõ titkokat osztott meg a nagyérdemûvel a sztárpárshow-ban Sági Szilárd és párja - A gasztrokibic és kedvese nemcsak szexuális szerepjátékaikról beszéltek, hanem arról is, milyen állapotban mûvelték a szeretkezést.
Alapos meglepetést okozott Sági Szilárd és párja, Szilvia a TV2 Mr. és Mrs. sztárpárshow-jának felvételén - Kiderült, a gasztrokibic, aki a Hal a tortánban kommentál, szexuális szerepjátékokba bonyolódik a kedvesével. Mint mondták, talán ez másoknak perverznek vagy betegesnek tûnik, pedig jó dolog. Volt, hogy megkérte a nejét, öltözzön iskoláslánynak, mire hazaér.

De egyik legperverzebb szeretkezésük az volt, mikor mindketten törött lábbal feküdtek otthon, ráadásul Szilárdnak vaskerettel rögzítették a lábait, csak a hátán tudott feküdni, az ágy mellett négy mankó hevert. Amikor a másik ordított, nem tudták eldönteni, miért teszi azt. Csak azt kérdezgették egymástól: "fáj?" - mesélte nevetve Szilárd, aki elárulta azt is, nem védekeznek, mert gyermeket szeretnének, peteérés elõtt még káros anyagokat sem visznek a szervezetükbe - adta hírül a Napi Ász.