2024.04.24. - György

Vaginaillatú parfüm

Egy német vállalat vaginaillatú parfümöt készített Vulva Original néven. Pár tucat nõtõl gyûjtött mintát, hogy elkészíthesse a természetes illatot. Az erotikus kiegészítõket gyártó cég, a németországi Vivaeros terméke hûen adja vissza a nõi nem természetes illatát. A parfümöt hatékony nemi izgatószerként tartják számon, ára 39 euró.
"Nincs elegük azokból a parfümökbõl, melyek a virágok illatát próbálják mesterségesen utánozni? Annyira mû, hogy ezeket próbálják a nõi bõr illatával azonosítani. Eljött az ideje, hogy egy természetes parfüm csak ennyit mondjon a finom orroknak: Nõ" – nyilatkozta Guido Lenssen cégtulajdonos.

Guido kijelentése szerint a parfüm elõállítása érdekében "több tucat nõtõl gyûjtöttek természetes biológiai mintákat. A végeredmény egy a vizelet, izzadtság és a vagina illatának keverékébõl származó parfüm". A kutatók munkáját egy sor, férfiakon végzett kísérlettel is kiegészítették. A férfiak reakciója egyértelmû volt: rögtön begerjedtek. A német kutatók több mint másfél éven keresztül dolgoztak ezen a projekten.