2024.04.20. - Tivadar

Férje nem egy nõvel képzelte el a hátralevõ idõt

Rettentõen megviseli Kate Winslet-et, hogy rendezõ férje hét év után faképnél hagyta. Arra készül, hogy feladja New York-i életét, és visszaköltözik Angliába!
Az Oscar-díjas színésznõ két gyermeket nevelt együtt Sam Mendes-zel, kislánya, Mia korábbi házasságából született, a kis Joe viszont a rendezõtõl. Boldognak tûnt a kapcsolatuk, így nem csoda, hogy elválásuk híre bombaként robbant.

Kate egyik közeli barátja a Daily Mail-nek nyilatkozva elmondta, a színésznõ mély lelki válságban van. Hosszú évek óta New York-ban él, barátai ott vannak, köztük a gyerekei iskolájában megismert édesanyák, ám a családja és az igazi barátai, így például Emma Thompson Londonban laknak.

Winslet úgy érzi, szüksége van most rájuk, de gyermekeit sem szívesen szakítaná ki eddigi környezetükbõl. A színésznõt nagyon megviseli az is, hogy férjét hírbe hozták a 27 éves Rebecca Hall színésznõvel. Sam Mendes két darabban is együtt dolgozott Hall-al, nagyon jó barátok lettek, és a rendezõ neki panaszolta el gondjait - nem Kate-nek, akivel házassága közben válságba jutott.