2024.03.29. - Auguszta

Lady GaGa bárkivel bárhol párosodik

Szépsége vitatható, de tehetsége nem. Lady GaGa szende kóristalányból vált botrányhõssé és világsztárrá. A harmadik részbõl csillapíthatatlan szexuális étvágyáról olvashatnak.
Lady GaGa neve egyre ismertebbé vált, ám az igazi siker 2008-ban érte el, Fame címû albuma azonnal a slágerlisták élére került. Lady Gaga az elsõ olyan elõadó, akinek debütáló albumáról négy dal is elsõ lett a slágerlistákon. Debütálása után mindenki arra volt kíváncsi, hogy ki lehet ez a fura nõ. Mindenkinek azonnal szemet szúrt, hogy bárhová is megy Lady GaGa, azonnal a figyelem középpontjába kerül, extrém ruhatárával, élénk sminkjével és õrült viselkedésével.

– Remek tervezõ barátaim vannak, akik fõként latexbõl, csipkébõl és egyéb nagyon érdekes anyagokból készítenek nekem ruhákat! Szeretek kitûnni a tömegbõl. A piros csipke ruhámat, amit az MTV gálán viseltem, például együtt csináltam egy tervezõ barátommal. Egy szexshopban találtam az alapot, ez egy sztriptízruha volt, azt csinosítottuk ki kicsit – mesélte lelkesen GaGa Ellen DeGeneres showjában, akivel az interjú után szoros barátságot alakított ki. Lady GaGáról hamarosan az is kiderült, hogy nemcsak a férfiakat falja nagykanállal, hanem a nõket is.

– Egyaránt megõrülök a pasikért és a nõkért! Imádok szexelni, csajokkal és férfiakkal is! Sajnos, nincs szerencsém a szerelemben, de azért nem adom fel, mert tudom, hogy szuper dögös vagyok és úgy gondolom, hogy az egész életet a szex mozgatja – nyilatkozta The Sunnak az énekesnõ, aki azt is elárulta, hogy akadt olyan barátja, aki azért hagyta el, mert elmondta neki, hogy nõkrõl fantáziál az ágyban.

– A múltkor el kellett mennem AIDS-tesztre. Voltam egy fesztiválon és annyira berúgtam, hogy nem emlékeztem, kikkel is voltam együtt, jobbnak láttam leellenõrizni, hogy minden rendben van-e – vallotta be GaGa. Talán ennek köszönhetõ, hogy nem sokkal késõbb egy díjátadón az óvszer fontosságáról tartott elõadást köszönõbeszédében, melyben elmondta: szerinte mindenki számára a legfontosabb kiegészítõ a gumi.

A szõkeségnek egyébként számos nõi praktikája is akad: miután ágyba bújt valakivel, otthagyja mûszempilláit a párnán, hogy maradjon valami emlék róla.