2024.04.19. - Emma

Félévente tölti az ajkát Zimány Linda

Egy televíziós interjú közben bukott le a csinos modell - A szõkeség felsõ ajka nem mozgott annyit, mint ami a normális lenne. Zimány Linda beismerte, hogy félévente feltölteti az ajkát.
Zimány Linda tévés interjún vett részt, ahol meglehetõsen keveset mozgott a felsõ ajka. Kénytelen volt bevallani, hogy félévente feltölteti az ajkait, bár szerinte semmi baj nincs ezzel, amíg valaki természetes anyagokkal teszi.

Linda szerint túl vékonyak az ajkai, hyaluron savval töltik fel õket, ez természetes és fél év alatt fel is szívódik a szervezetbõl. Kicsit kellemetlen a beavatkozás, de nem vészes. A mû dolgoknak nem híve, vallotta be Linda, hozzátéve: azért sem plasztikáztatná magát, mert nem tudja, hogy állnának neki ötvenévesen az átalakított testrészek - adta hírül a Napi Ász.

Zimány Linda korábban sem titkolta, hogy nem ítéli el a plasztikai beavatkozásokat. Ám azt sem rejtette véka alá, hogy a száján kívül mást nem mûttetne meg magán.

A csinos lány az ország egyik legnépszerûbb modellje lett az utóbbi években, akit meglehetõsen rosszul érint, hogy sokan úgy gondolják, ha valaki szõke és modell, csak butácska lehet.

Linda ezt cáfolja, hiszen õ harmadéves joghallgató, több nyelven beszél és nem tartja magát ostobának. Tizennégy éves kora óta keményen hajt azért, hogy céljait megvalósítsa. Nem tehet róla, hogy csinos külsõvel áldotta meg a természet - vélekedett a szépség.

A modell leszögezte, nem tartja magát sem mûnõnek, sem cicababának. A száját valóban plasztikáztatta, de úgy gondolja, ez nem jelent semmit.

Linda szerint ha nem mondja el, észre sem lehet venni, annyira természetes a hatás. A szõkeség hozzátette, neki semmi kifogása az ellen, ha valaki elégedetlen egy testrészével, és emiatt fekszik kés alá.