2024.04.19. - Emma

Mel Gibsonnak a gatyája is rámegy a válásra

Eldõlt, hogy Mel Gibson exfelesége 450 millió dollárt kap a válás után. Miután a színész 30 évvel ezelõtt nem kötött házassági szerzõdést a nejével, automatikusan felezõdött a vagyon, ez pedig alaposan megkopasztja a színészt.
Hollywoodban szinte példa nélküli módon, harminc évig boldog házasságban élt Mel Gibson. A Rettenthetetlen sztárja azonban újra szerelmes lett, beleszeretett a 15 évvel fiatalabb Okszana Grigorjevába, így a felesége beadta a válókeresetet. A vagyonmegosztás hosszú folyamata most véget ért, és elkészült a mérleg: Robyn Gibson 450 millió dollárt kap a procedúra után. A becslések szerint a férj közel 900 millió dollárt keresett a filmezéssel, ennek pedig a fele illeti az exfeleséget. Amikor 1980-ban a fiatalok megismerkedtek egymással, nem kötöttek házassági szerzõdést, hiszen Gibson akkor még nem volt befutott színész, az asszony pedig fogorvosi asszisztensként dolgozott.

Ennek eredményeképpen a vagyon felezõdött, vagyis Robyn alaposan megkopasztja a hûtlen férjet. Akitõl hét gyermek született. A 450 milliós összeg messze nem a legdrágább válás, hiszen a médiacézár, Rupert Murdoch felesége 1,7 milliárd dollárt kapott, miután tönkrement a házasságuk. Mel Gibson jelenleg a barátnõjével és fél éves kislányukkal él, és valószínûleg így sem kell nyomorogniuk.