2024.04.23. - Béla

A Pandora óceánján játszódna az Avatar 2

A 2014-re beharangozott Avatar 2-ben James Cameron a Pandora óceánjait akarja bemutatni. "A teljes Alfa Centauri rendszert kidolgoztuk, ezt mutatjuk be a folytatásokban. A második rész az elsõhöz képest teljesen más környezetben játszódik, itt nem az esõerdõkre, hanem a Pandora tengereire fokuszálunk, ami egy változatos, õrült és hihetetlenül látványos világ lesz" - nyilatkozta a rendezõ az L. A. Timesnak a 2,7 milliárdot kaszáló ûrfantasy dvd- és bluray-megjelenése alkalmából.
Cameron arról is beszélt, hogy nyáron újra a mozikba küldi az Avatart egy 6 perccel hosszabb változatban, mivel szerinte ez az igazi 3D-élmény, nem az Alice meg a Titánok harca.

Még mindig Avatar: a na'vik királynõjét, Moatot játsszó CCH Pounder exkluzív interjúban árulta el, hogy a karaktere visszatér a folytatásban. "Az elsõ részben felépítettünk egy világot, egy új környezetet és egy önálló nyelvet. A folytatásban már a sztorin lesz a hangsúly, a fõ szál arról szól majd, hogy a na'vik és az emberek hogyan ismerkednek meg egymással" - nyilatkozta az 57 éves guyanai színésznõ, aki azt is elspoilerezte: az Avatar 2 egyik fõ kérdése az lesz, vezetheti-e a na'vik törzsét a férfiak helyett egy nõ.