2024.04.24. - György

Öngyilkos akart lenni Camilla hercegnõ

Nem baleset volt a brit trónörökös feleségének legutóbbi lábtörése? - Az egyik amerikai lap szerint elképzelhetõ, hogy Camilla véget akart vetni az életének.
Régóta küszködik problémákkal Károly herceg párja - Camilla hercegnõ már Budapestre is úgy érkezett, hogy sok gyógyszert szedett gerincbántalmai miatt. A közelmúltban Cornwall hercegnõje balesetet szenvedett és lábát törte. A hivatalos verzió szerint a skóciai dombvidéken kirándult, amikor megcsúszott és elesett.

A sérülése ellenére azonban ragaszkodott hozzá, hogy minden hivatalos programjának eleget tegyen - úgy is, hogy hat hétig gipszben kellett maradnia. Most is alig tud járni Camilla, Károly herceg kerekesszékben tologatja. Az amerikai Globe magazin ugyanakkor szenzációs hírrel állt elõ. Eszerint a hercegnõ balesete nem volt véletlen.

Camilla állítólag öngyilkos akart lenni, amikor megtudta, hogy II. Erzsébet nem a párjára, hanem Diana hercegnõ és Károly elsõszülött fiára, Vilmosra hagyja a trónt. Az ifjú örökös egyébként a hírek szerint valóban nõsülni készül, elvenné Kate Middleton-t, aki kis megszakítással évek óta a kedvese.