2024.04.20. - Tivadar

A Barbie baba még nagyobb melleket akar!

A lassan csak mûanyagból álló Heidi Montag nemrég esett át tíz plasztikai beavatkozáson, de újabbat szeretne, mert nem elég nagy szerinte a dekoltázsa.
Nincs az a félresikerült gondolkodású tévénézõ, aki valaha is együtt tudott volna érezni Heidi Montaggal, hiszen nem éppen egy szerethetõ teremtés. Amióta pedig tavaly novemberben õ lett a Heidi-minátor, azóta még inkább taszítja az embereket, mert nem éppen szép látvány az élõszövet a mûanyag tartalmon. Viszont szerinte még mindig nem készült el a tökéletes teste. Ezért hamarosan ismét kés alá fekszik, hogy élete tizenharmadik plasztikai beavatkozásán megnagyobbítsák a melleit. Pedig már most is úgy néz ki, mint, aki két, bõrszínû strandlabdát tol maga elõtt. A huszonhárom éves élõ Barbie babának ezért Európába kell majd jönnie, mert az Államokban már nem mûtik meg. Az ottani egészségügyi szabályok szerint ugyanis egy idõre kimerítette az átszabatási keretét.

Franken-Heidi azonban addig sem tétlenkedik, és minden héten magához rendeli a sebészét, hogy apró generálozást elvégezzen rajta. Az ajkait és a homlokát tölteti folyamatosan, mert nehogy már egy kicsit is természetes hatása legyen akár egy pillanatig is.