2024.04.25. - Márk

Az állam neveli fel Jackson gyerekeit

Rövid idõn belül állami gondozásba kerülhetnek Michael Jackson (†50) gyerekei, mert az elhunyt sztár anyja, Katherine (79) képtelen megbirkózni nyolc unokája nevelésével. Az énekes tavaly júniusi halála után Prince (12), Paris (11) és Blanket (7) is az idõs, betegeskedõ asszony gyámsága alá került, de igazából másik két fia, Randy (48) és Jermaine (55) öt gyermeke miatt vehetik el tõle a popkirály két fiát és lányát.
A másik öt gyerek ugyan kiskoruk óta nagyanyjukkal élt, ám amióta felnõttek, gengsztertanyává változtatták Katherine portáját, és rendre ki kell hozzájuk hívni a rendõrséget. Anyjuk, Alejandra Qaziaza is tehetetlen velük szemben, így hamar intézkedés követheti a fenyegetést. Az õ Randy Jacksontól született három gyermeke, Genevieve (20) már önálló, de annál több a baj a 17 éves Randy Juniorral, és Jaafarral (13), akik összeálltak a környékbeli bandákkal, és otthon is egyre több botrányt csinálnak. Utóbbi nemrég egy 300 ezer voltos elektromos sokkolóval fenyegette meg Jackson gyerekeit, a másik pedig lepofozta testvérét. A nagymama azóta is hiába kéri, hogy az asszony a gyerekeivel hagyja el a Jackson-birtokot, nem történik semmi.

Alejandra elõször Randy Jacksonnal élt, tõle született két gyereke, szakításuk után azonban Jer maine-t fûzte be, neki két gyereket szült, a harmadikat, Donte-ot (11) pedig örökbe fogadta. A hatóságok eleinte csak utóbbiak állami gondozásba vételével fenyegetõztek, ám mivel hetek óta semmi sem változik, el akarják vinni Jacko gyerekeit is, s állami gondozásban tartani õket, amíg nagykorúak nem lesznek.