2024.04.20. - Tivadar

Inkább szextelenség, mint telefonos ügynökösdi

Az emberek zöme inkább lemondana a szexrõl egy hónapra, semmint egy hétig telefonos ügynök legyen - derült ki egy felmérésbõl, amely az Egyesült Államokban készült.
A legnépszerûtlenebbnek a foggyökérkezelés bizonyult a megkérdezett 1226 ember véleménye alapján. Összesen öt lehetõség közül választhattak, és egyharmad találta a fogászati élményt a legborzasztóbbnak. A telefonos ügynökösdit 23 százalék, a szextelen hónapot 18 százalék sorolta a legrosszabb helyre. 15 százalék számára a legkellemetlenebb meglepetésvendégnek lenni egy tévéshow-ban. A legkisebb rossznak bizonyult a beszéd hallgatóság elõtt, csak 13 százalék tette a legutolsó helyre.

A felmérést egy ügynökképzõ cég rendelte, ezért az ügynökösdirõl külön is feltettek kérdéseket. Mint kiderült, az emberek a legõrjítõbbnek a házaló eladókat tartják, a legkevésbé idegesítõnek az e-maillel próbálkozókat. A legkevésbé az autóeladókban bíznak, õket a pénzügyi szolgáltatással kecsegtetõk követik. A legnagyobb a bizodalom a kiskereskedõkben.