2024.04.18. - Andrea, Ilma

Börtönben a magyar pornósztár

Harmadik napja van elõzetes letartóztatásban (Kocsis) Brigitta Bulgari pornósztár, akit az olasz hatóságok nyilvános helyen és kiskorúakkal szemben elkövetett szeméremsértéssel vádolnak.
A venetói Belluno börtönében várja vizsgálóbíró elõtti meghallgatását az Olaszországban Brigitta Bulgari néven ismert magyar-svéd származású 27 éves nõ.

2010 februárban ugyanis a Perugia közeli Fossato di Vico kisváros diszkójában Bulgari spontán fellépést tartott: teljesen meztelenül önkielégítést végzett egy pamlagon, több 15-16 éves kiskorú elõtt, akiknek azt is megengedte, hogy intim testrészeihez nyúljanak. A diszkóban zajló pornóelõadásról a vendégeket nem értesítették elõre, a diszkó tulajdonosa erre nem kért engedélyt és nem akadályozta meg, hogy a lokálba kiskorúak lépjenek be.

A vendégek közül sokan megörökítették a fellépést. A nõ ellen a Facebook és más videomegosztó portálokon közölt felvételek alapján indítottak nyomozást a hatóságok. A diszkó tulajdonosát és egy munkatársát is letartóztatták.

Brigitta Bulgari nem elsõ alkalommal követ el közszeméremsértést: Olaszország 2005-ben ismerte meg a nevét, amikor anyaszült meztelen szaladt be a piacenzai Garilli stadion pályájára a Piacenza-Catanzaro másodosztályú mérkõzésen.