2024.04.25. - Márk

Esküvõt tartottak a Bush családban

Összegyûlt a republikánus Bush-dinasztia a hétvégén Miamiban, hogy megünnepelje Jeb Bush volt floridai kormányzó legkisebb fiának esküvõjét.
George Herbert Walker Bush és George W. Bush volt amerikai elnökök is ott ültek a vendégek között feleségükkel a Szent Judit melkita katolikus templomban, ahol a 26 éves ifjabb John Ellis Bush szombat délután örök hûséget esküdött Sandra Algudadynek.

Az idõsebb Bush meglehetõsen gyengének tûnt, amikor botjára támaszkodva, fehér nyári öltönyben belépett a templomba. Unokái, Jenna és Barbara is megjelentek a szertartáson.

Titkos ügynökök és rendõrök hemzsegtek a híres család körül, amely péntek este az elegáns, vízparti Rusty Pelican étteremben tartotta meg az Észak-Amerikában szokásos menyegzõi "elõvacsorát", ahol az ifjú pár rendszerint megköszöni mindazok segítségét, akik részt vettek az esküvõ megszervezésében. Általában köszöntõk is elhangzanak és kisebb ajándékokkal lepik meg a legtöbbet segítõket. A menyasszony és a võlegény családja a szertartás próbája után, a házasságkötést megelõzõ éjszakán látja vendégül vacsorára a rokonokat és a barátokat.