2024.04.25. - Márk

Charlie Sheen meglõtte Travolta nejét

Szépreményû ifjúként kezdte, ám Charlie Sheen nem tudott a csúcsra jutni, labilis lelkiállapota miatt rendre botrányokba keveredett. Sorozatunk második része Sheen szexbotrányáról szól.
Charlie alig volt tizenkilenc éves, amikor összejött Paula Profitt-tal, aki rövidesen teherbe esett. Charlie egyáltalán nem akart gyereket, folyamatosan kalandozott, sõt gyakran vette igénybe prostik szolgáltatásait is, mert imádta, hogy velük bármit megtehet.

– Bevallom, hogy fizettem a szexért, nem egyszer, nem kétszer, mert jó volt. Ma már azt gondolom, hogy az ember inkább azért fizet egy prostinak, hogy lépjen le a dolog végeztével – mondta késõbb Charlie.

Paula, Charlie tiltakozása ellenére, megtartotta a gyereket, és 1984-ben megszületett lányuk, Cassandra Jade, akivel Charlie máig nagyon felszínes viszonyt ápol.

Az elsõ komoly siker huszonegy évesen érte Sheent a Szakasz címû háborús drámában, egy csapásra népszerû lett, és ettõl kezdve vált igazán az éjszaka királyává. Akkoriban Kelly Prestonnal randizgatott, s a pletykák szerint részegen véletlenül meglõtte. Charlie állítja: a szobában sem volt, amikor az eset történt.