2024.03.29. - Auguszta

Mindenki felfigyelt a Fair vezetõ programot népszerûsítõ hírességekre

Budapest egyik legforgalmasabb keresztezõdésében több tucatnyi Fair vezetõ matricával kezében állt az autósok elé Dammak Jázmin, Terecskei Rita, Fresh Viki és Komonyi Zsuzsi. A négy híresség a piros lámpánál kampányolt a körültekintõbb, biztonságosabb vezetésért.
Nem csak a lámpát figyelték a budapesti forgalomban vezetõk, hanem a zebrára lépõ sztár-hölgyeket is, akik a Fair vezetõ kampány üzenetét hirdették az utcán. Dammak Jázmin, Terecskei Rita, Fresh Viki és Komonyi Zsuzsi nem kis feltûnést keltett.

„Szinte a fél életemet autóban töltöm, és úgy érzem, nagyon sokat kellene változnia a vezetõknek. Az a baj, hogy a legtöbb ember csak akkor kezd odafigyelni arra, hogy ne menjen gyorsan vagy épp sávváltásnál kitegye az indexet, ha vele vagy a környezetében valakivel történt már baleset.” – vélekedett Fresh Viki, aki eredményesnek tartotta a matrica osztó kampányt.
„A matrica osztás közben is kiderült, hogy egy átlagos napon is milyen felfordulás lehet egy egyszerû keresztezõdésben. Régóta van jogosítványom és mindig is udvariasan, elõzékenyen vezettem és remélem, hogy ezzel a kis akcióval sikerült felhívnunk az emberek figyelmét arra, fontos, hogy figyeljenek egymásra a közlekedésben is.” – mondta a Zanzibar énekesnõje, Terecskei Rita.

Dammak Jázmin különösen élvezte a matrica osztást, még a parkoló autók szélvédõjére is tûzött egy-egy matricát.

„Jó lenne, ha mindenki legalább egy kicsit jobban odafigyelne a társaira.” – mondta a csinos modell, akinek hatalmas sikere volt az autósok körében.

Jázmin mellett Komonyi Zsuzsi cikázott a legtöbbet a pirosnál álló négykerekûek között.

„Nagyon jól éreztem magam, volt olyan sofõr is, aki az utca túloldaláról hívott oda, hogy adjak neki matricát.” – lelkendezett Zsuzsi. – „Vidéken élõként még inkább érzem, hogy Budapesten mennyire lendületesen, figyelmetlenül vezetnek az emberek. Ha egy kicsit is segíthetek abban, hogy a sofõrök körültekintõbbek legyenek, boldogan osztok matricát.” – tette hozzá a híresség.