2024.03.28. - Gedeon, Johanna

Pornófilmet forgattak egy kórházban

Jelentõs jövedelemre tett szert London központjában egy angol kórház, miután pornófilmek forgatásához is bérbe adta az intézményt, fedte fel egy konzervatív képviselõ a napokban.
Portsmouth választókörzet képviselõje, Penny Mordaunt elmondta, amikor Kensington és Chelsea tanácsának vezetõje volt, felfedezte, hogy egy mûködési nehézségekkel küszködõ, de jól felszerelt kórház nagy összegekért forgatási helyszínt biztosított az intézményben egy filmprodukciós vállalatnak. A képviselõ egyelõre nem árulta el, hogy pontosan melyik kórházról van szó.

Penny Mordaunt szerint hab a tortán, hogy a vállalat pornófilmet forgatott a betegek gyógyítására hivatott épületben. „Attól eltekintve, hogy a kezdeményezés 'kielégített' néhány beteget, nem lehet elmondani, hogy maradéktalanul teljesítette a Primary Care Trust – a helyi egészségügyi szolgáltatások – célkitûzéseit”, magyarázta a képviselõ.

A National Health System sajtóirodája megerõsítette, valóban forgattak pornófilmet a kórházban, viszont hozzátette, mindez 2002 elõtt történt, még a Primary Care Trust létrehozása elõtt.