2024.04.24. - György

Lottónyereményét drogra és mellplasztikára költötte

Majdnem kétmillió fontot (677 millió forintot) nyert egy 16 éves lány a lottón Nagy-Britanniában, de az óriási nyeremény kis híján a halálba kergette.
Az akkor 16 éves Callie Rogers hat évvel ezelõtt kétmillió fontot nyert a lottón, mellyel minden idõk egyik legfiatalabb nyertese lett a szigetországban. A fiatal lány joggal gondolta, hogy a pénz megoldja minden problémáját: csonka családban nõtt fel, otthagyta az iskolát és egy helyi gyermekotthonban élt. Csakhogy a hirtelen jött szerencse majdnem a végzetét okozta: rászokott a drogokra és háromszor kísérelt meg öngyilkosságot – írta a Daily Mail.

Callie 2003-ban 1,9 millió fontot (643 millió forintot) nyert, ami alapjaiban változtatta meg az életét. Hatalmas költekezésbe kezdett: négy házat vásárolt a családjának, magának elegáns autókat szerzett, bulizott és még mellnagyobbítást is végeztetett a pénzbõl.

Ráadásul mindössze két héttel a lottószámok kihúzása után találkozott a 29 éves, munkanélküli Nicky Lawsonnal, akinek két gyermeket szült. Fiuk most öt-, lányuk három éves.

Csakhogy a kapcsolatban hamar jelentkeztek a problémák: a sok pénz mellett nem volt nehéz, hogy Callie rászokjon a kokainra. A még mindig nagyon fiatal lány az évek alatt negyedmillió fontot költött a drogra, depressziós lett és háromszor kísérelt meg öngyilkosságot.
Callie ma: a Closer magazinnak mesélte el életét, mely pikáns képeket is készített róla

A fordulat akkor következett be, amikor idén mentális problémái miatt elvették tõle gyermekeit. A sokk rádöbbentette, hogy változtatnia kell az életén, kezelésekre kezdett járni, új kapcsolatba kezdett és hamarosan beiratkozik egy fõiskolára.

„Össze kell szednem magam, hogy büszkék legyenek rám a gyerekeim, és most elõször érzem azt az életemben, hogy ez valóban lehetséges. Már csak 100 ezer fontom maradt, de most elõször végre igazán boldognak érzem magam" – nyilatkozta Callie a lapnak.