2024.04.19. - Emma

Újra Való Világ

Biztosra megy a nézettségért az RTL Klub: az X-Faktor mellett újraindítják a 7 éve hibernált valóságshowjukat is - írta meg a Biztosra megy a nézettségért az RTL Klub: az X-Faktor mellett újraindítják a 7 éve hibernált valóságshowjukat is.
2002-ben indult az RTL Klubon a Való Világ, mely három felvonást ért meg. Eddig: idén õsszel ugyanis 7 év kihagyás után újraindul a valóságshow, jön a Való Világ 4. Az elsõ három mûsorba összesen 36-an kerültek be a több tízezer jelentkezõ közül, de aki kimaradt, most újra próbálkozhat: a fõnyeremény ismét egy lakás, egy autó és havi 1 millió forint egy éven keresztül.

„Sok bentlakóra számítunk ebben a villában is, viszont bizonyos szempontból visszatérünk az alapokhoz, tehát most mindenkinek várjuk a jelentkezését, hiszen nagyon sok olyan nézõre is számítunk, akinek ez lesz az elsõ Való Világ. Hiszen gondoljunk csak bele, 7 év telt el, aki annak idején kisgyerek volt, a szülei esetleg nem is akarták, hogy nézzen ilyesmit, az most már egy tévénézési szokásairól maga döntõ fiatal felnõtt és valószínûleg közülük nagyon sokan nézni fogják ezt a mûsort, de természeten számítunk az idõsebb generációkra is”.