2024.04.18. - Andrea, Ilma

700 millió zsebbõl

A magyar származású világhírû filmproducer 2007 októberében nyitotta meg luxusüzletét a budapesti "Fashion Street"-en. Alig három év után most mégis bezárja kapuit - legalábbis ezt pletykálják széltében-hosszában a divatszakmában.
Az egyik bulvár napilap megpróbált utánajárni a kérdésnek, Andy Vajna sajtósai azonban napokon át egymásnak passzolták a kérdést, végül pedig kijelentették: a hír nem igaz.

Ennek ellenére a napilap egyes forrásai szerint az üzlet alkalmazottjai már vágják a centit és gõzerõvel keresnek munkát, hiszen pontosan tudják, hogy két hét múlva már nem kell bemenniük az impozáns üzletbe. A szomszédos árusok is úgy tudják, hogy a méregdrága divatüzlet rövidesen nem konkurál velük tovább.

"Régóta rebesgetik már, hogy bezár a bolt. Én is úgy tudom, hogy szeptember végén végleg lehúzzák a rolót" - nyilatkozta a napilapnak egy neve elhallgatását kérõ eladó, aki egy környékbeli üzletben dolgozik.

Mindemellett kiderült, hogy Vajna új projektje, a Nobu étterem közel 700 milliós beruházást igényelt a producertõl. Új vállalkozása 70 embernek ad kenyeret a vendéglátóiparban, így vélhetõen egyszerû üzleti manõverrõl van szó, és nem arról, hogy Andy luxusüzlete csõdbe ment.